.. takze takto.. je podla vas normalne, ked nejaky kkt otravuje s tym.. ze neza*ebes si so mnou?? (akoze poznam ho.. nemyslim teraz takych tych, co to napisu kazdemu..) noo a myslim, ze mam tu schopnost od*ebavat teda statocne... ale niekto si neda poved
normalne sa pozname osobne... ale strasne som sa zmenila.. som strasna svina keby nieco.. aa som asik na drogaach.. a mam sa dat liecit... aach jo takto to dopadne... ked ma niekto 17 a nie je ku*va...
ja na pokec uz ani nechodievam aj ked tam mam stale registraciu...su tam sami cudni ludia,nie je sa tam o com rozpravat...kazde len ci popisem....cela konverzacia je o tom ako sa mam a co robim...a potom kopa chlapov co chcu j*bat...
tak na co tam chodis potom? vsak pokec to sami uchyl a nadrzanec? keby si tam enchodila tak by ti ziadny taky imbecil nepisal a nevedela by si, ze daky ludia aj taky existuju
mne sa stala na pokeci taka krasna zalezitost, ze odvtedy ma taketo pripecene spravy vobec netrapia.. niaka dobra dusa si vytvorila nick a la nadrzana pipina a kazdemu kktovi co jej napisal dala moje cislo.. takze mi asi dva mesiace vyvolavali nadrzani chlapi ktori mali nechutne otazky a je*nute navrhy... ja ked zistim nahodou kto im to cislo daval asi ho prisambohu zabijem!!!
mne raz tiez napisal jeden, mal az "14" a mal tam dokonca aj fotku, aj ked predtym sme si nikdy nepisali, ze ci si s nim nechcem uzit. A ja nato, ze je este na sex mlady, najprv musi dospiet. A on, ze ja uz j.bavam od 13 a by si teda inak pri mne jacala, minule som j.bal spoluziacku a a az susedia nam klopali, co tak vrieskala.
Chcela som sa s nim aj stretnut, ze ci by mal take huste reci aj naozaj, ale to by bolo skoda casu, sak raz snad dospeje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A myslim, ze sa nicoho bat nemusis
ale seriozne kup kaser a ked povie len slovo aj ked nebude agresívny, vystriekaj mu ho celý do očí
» www.army-shop.cz/index.php?actio...
tiež nenavidim uchylov.. neobtažuju sice mna ale my love.. lenže smola je to že nejsui len na pokeci ale všade..birdz neni vynimka..
čo sa tyka tvojho pripadu tak ono malo ludi robi to čo povie..vačšinou su to len vyhražky čiže až tak moc by som sa toho neobaval..
Chcela som sa s nim aj stretnut, ze ci by mal take huste reci aj naozaj, ale to by bolo skoda casu, sak raz snad dospeje.