Lindě nikdy !!! A ani bych nelhal, protože mi to nepříjde správné. Podle mě je lepší říct pravdu, ikdyž ta pravda bolí, nebo je nesnesitelná. Nerad dělám z lidí blbce a nerad ho taky nechávám dělat ze sebe.
Ano, lhal jsem bývalce, protože ta mi dělala už takové scény, že seto nedalo vydržet, ale už bych nelhal. Viz to, co jsem napsal nahoře. Mám rád poctivé a čestné lidi a snažím se být taky čestný a upřímný a moc by mě mrzelo, kdyby mi někdo lhal, ikdyby to myslel dobře.
Však právě proto jsem to doplníl tím druhým....lhal jsem ano to přiznávám, ale tobě už bych nemohl lhát. Víš, kdybych měl něco, co bych ti nechtěl říct, ale musel, stejně bych ti to řek. Já nemám co skrývat. A lhát se nemá.
@sneziteraz dobra poznamka pocuj ked bude cas pochopi to aj on sam ale koniec-koncov pochybujem,ze by sa ma pytal, keby sa to dozvedel ,ze v com mu klamem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
niekedy niektré veci nechcem vyťahovať, inokedy niektoré zľahčím a podobne
"a nic mi nie je, som v pohode "
a pokiaľ ide o vážnejšie veci, tak nie...