Ja pravdou ani nedýcham.Klamem celý život ale zatiaľ mi na to nikto neprišiel.Klamára odhalím pomerne ľahko ale treba na to trochu skúseností. Ale jedno platí stále,že kto chce klamať musí mať dobrú pamäť. A v TV dávajú aj rovnomenný seriál tam sa dá tiež všeličomu priučiť.
klamat viem aj ja velmi dobre,na to treba mat talent, a klamara viem odhalit,proste to vycitim,a ak je fakt dobry,tak si to overim" ci klame alebo neklame....proste je na to vela metod
Človek, ktorý klame, veľmi často alebo naopak veľmi málo žmurká, dotýka sa nosa (ten sa vraj pri klamaní dokonca trocha naplní krvou a zväčší - Pinocchio nie je výmysel!!), dotýka sa tváre alebo uší, zakrýva si ústa, je príliš strnulý, pôsobí neprirodzene, pozerá sa druhému rovno do očí, často prehĺta, pretože má sucho v ústach...
jeden stelesnený čert je tu čo klame až peklo zamrza a to je sarah whi...., raz píše, že bude učiteľka, potom mi vynada že nebude, potom, že učitelia okrem gramatiky vyučuju aj druhý predmet a mne je to tak tri..........
pre mňa za mňa nech vyučuje aj štopkanie deravých ponožiek........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale k téme... neviem ich odhaliť
na niektorých ľuďoch to jednoducho vidno keď klamu.. aj bez toho aby ho človek bližšie poznal.. no niektorí sú "majstri vo svojom obore"
a ano casto to viem odhalit lebo sama casto klamem takze to spoznam aj u druhych
Ľahké
pre mňa za mňa nech vyučuje aj štopkanie deravých ponožiek........filip
Ale niekedy proste len mám pocit, že to čo niekto hovorí, nie je celkom pravda.