Mozno tato tema tu uz bola, ale dozvedela som sa, ze moj dost mudry kamarat strasne klame a ja neviem, prezradim mu to, alebo mu vratim klamstva?? {Poradte, vzalo ma to, fakt neviem, komu sa da uz a ako verit. Uplne ma to psychicky ruinuje
pozri ja som mala kamosku ktora bola moja uuplne super ale strasne klamala..jednoducho sme jej to vykricali ona sa uvedomila ze je blbost stratit kamosky kvoli tomu a teraz sa bez nej ani nepohnem..len sa s nim o tom porozpravaj trosku do neho nahuc a hadam mu to dojde..len mu to nevracaj to nie je cesta
@2 aj mna prekvapilo, ze som sa nechala takto dobehnut, je to smutne, ale mozne je v kazdom veku vsetko a mam 44, iba ma nepustil dalej birdz...a 44, 24....to mas fuk, ak nie, tvoj nazor
no, mys me prerusili kontakty, nieco mi nesedelo a teraz vlastne viem, ze nehorazne fantaziruje, je to des, na veku nezalezi, iba na tom, ze mi ho je luto, seba a cele klamstvo, naco to bolo dobre
Treba napísať v akej súvislosti klame. Pretože pravdovravný človek skutočne neexistuje, každý aspoň ráz zaklame, z dôvodu ľudských, ale aj z vlastných záujmov, prípadne aj nevedomky.
Nesúhlasím s textom ohľadne veku. Aj keď má niekto 39, 44, 60 môže mať skúsenosti, ale zároveň hlavným pravidlom je niekedy nespoliehať sa len na vlastný názor, ale aj nezaujaté pohľady ostatných. Niekedy to skutočne pomôže, a môže nás to len tešiť, že aj niekto starší vekovo predloží svoj pohľad a problém...
@0 povedz mu to, ze nech si predstavi, ze by ste mu klamali aj vy...
nech nerobi to, co by on nechcel, aby ste robili jemu
a ano zalezi aj na tom, o aku vec ide...
Už tu nejaké návrhy padli a nemyslím to v zlom, ale už máš naozaj dosť rokov, aby si poznala možnosti ako môžeš postupovať.
A čo si z tých možností vyberieš, to záleží len na tebe, žial ani ty ani my nevidíme do neho a nevieme teraz povedať, čo by bolo najlepšie urobiť.
Zistila si to ? A na základe čoho, hm? Ak Ti druhí otvorili oči, tak by som hneď nezúfala nad tým, lebo to môžu byť len ich dohady. Treba si všetko najprv overiť. Vieš, dôveruj, ale preveruj !
A ak si na to prišla sama a je múdry jak tvrdíš - tak si to s ním prediskutuj ! Povedz mu, čo Ťa trápi a že Ti svojimi klamstvami len ubližuje. Keď chce, aby ste sa naďalej bavili a verila mu, nech sa zmení. Nech zmení svoje správanie, inak bohužial. Má smolu! Jednoducho svojou blbosťou stráca kamarátku !!
Ale aj po tom všetkom, by som mu ja už moc neverila..bavila by som sa s ním naďalej, len svoje súkromie by som si držala v úzadí...neviem ako to je u Teba, ale napríklad u mňa keď niekto naruší dôveru, bohužial, už mu nedôverujem tak ako pred tým !!
hej, ja mu uz nemozem verit, je to cele smutne, ale je mi ho az luto, strasne klesol v mojich ociach a co vsetko naklamal, nechapem, on je vazne asi chory, ved to normalny clovek nespravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nemala by si už byť skúsená v živote ?
Nesúhlasím s textom ohľadne veku. Aj keď má niekto 39, 44, 60 môže mať skúsenosti, ale zároveň hlavným pravidlom je niekedy nespoliehať sa len na vlastný názor, ale aj nezaujaté pohľady ostatných. Niekedy to skutočne pomôže, a môže nás to len tešiť, že aj niekto starší vekovo predloží svoj pohľad a problém...
nech nerobi to, co by on nechcel, aby ste robili jemu
a ano zalezi aj na tom, o aku vec ide...
A čo si z tých možností vyberieš, to záleží len na tebe, žial ani ty ani my nevidíme do neho a nevieme teraz povedať, čo by bolo najlepšie urobiť.
A ak si na to prišla sama a je múdry jak tvrdíš - tak si to s ním prediskutuj ! Povedz mu, čo Ťa trápi a že Ti svojimi klamstvami len ubližuje. Keď chce, aby ste sa naďalej bavili a verila mu, nech sa zmení. Nech zmení svoje správanie, inak bohužial. Má smolu! Jednoducho svojou blbosťou stráca kamarátku !!
Ale aj po tom všetkom, by som mu ja už moc neverila..bavila by som sa s ním naďalej, len svoje súkromie by som si držala v úzadí...neviem ako to je u Teba, ale napríklad u mňa keď niekto naruší dôveru, bohužial, už mu nedôverujem tak ako pred tým !!