až tak často nie , ale občas si to okolnosti vyžadujú a keď pravda skôr dokáže uškodiť ako pomôcť vtedy radšej zvolim klamstvo ... aj tak je celý svet postavený na individualizme a všeobecný princíp právd nieje možné naplniť .. ale aj tak s snažím klamstvam vyhýbať, tiež nemám rád keď mi niekto klame ...
ale inak čím bližšie mi je človek tým je menšia šanca že mu budem klamať, aj za cenu emocionálnej bolesti
Nie snažím sa neklamať. A to je možno niekedy aj problém
Kamarát mi hovoril: Ty by si nemohol podnikať každý by ťa odrbal
Niekedy ale ak to situácia vyžaduje tak sa zaprem a nepoviem pravdu.
a potom ma to vo vnútri škrie
klamem vždy, keď viem, že z toho môžem niečo vyťažiť, keď mi na to prídu, tak zatĺkam odkedy som sa toto naučila, môj život je oveľa lepší, hovoriť stále iba pravdu, je úplne hlúpe (blízkym osobám samozrejme neklamem, z toho by som nič nemala )
Snažím sa dospieť do štádia, kedy by som nemusela klamať vôbec, preto som zahlasovala za neklamem. Druha vec je, ked neklamem ale ani nepoviem pravdu, alebo poviem len pol pravdy. Aj take su situacie ale uplne minimalne uz, napriklad ked sa ma.niekto spyta na nieco o com nechcem hovorit, poviem len pol pravdy alebo uplne nieco ine co vsak aj tak nie je klamstvom... treba sa vynajst ked ste clovek ako ja co nevie klamat. Ja ked sa snazim klamat tak sa vzdy nekontrovatelne rozosmejem uprosted vety alebo pri prvom slove takze... ani keby chcem klamat tak nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale inak čím bližšie mi je človek tým je menšia šanca že mu budem klamať, aj za cenu emocionálnej bolesti
Kamarát mi hovoril: Ty by si nemohol podnikať každý by ťa odrbal
Niekedy ale ak to situácia vyžaduje tak sa zaprem a nepoviem pravdu.
a potom ma to vo vnútri škrie
Inak nie, hlavne blízkym neklamem, mal by som výčitky.