Prosím pomôžete mi niekto ? .. ako by som spárovala Bluetooth klávesnicu s tabletom ? .. neviem že či mám na nej niečo zapnúť alebo čo budem rada ak mi poradíte postupne bod po bode aby som sa nestratila ak s tým máte skúsenosti ďakujem
Takže bod po bode.
Napísem ti to veľmi detailne.
1. Vezmes do ruky tablet do druhej klávesnicu.
2. Zapnes tablet.
3. Das v menu "nastavenia"
4. Tam by mal byť bluetooth
5. Zapnes ho.
6. Kliknes na to.
7. Uvedomis si že to nepojde tak sa naser a jebni ho o zem.
Vela sťastia
no hej ale neviem prečo to nejde ? .. som to mala nastavené že to šlo len som to chcela prepnúť na iný tablet tú klávesnicu, a keď som dala zrušiť párovanie tak už zrazu ani na ten prvý mi to nejde ... ma to sere lebo ho potrebujem do školy a neviem čo budem teraz robiť
ja tam mám taký čudlík, že Bluetooth, keď ho dám smerom doprava, tak je BT zapnutý, keď ho dám smerom doľava, tak je vypnutý.. ale pravdaže je to asi na každej klávesnici individuálne .. len dúfam, že si za tú klávesnicu nevyhodila kopec peňazí, lebo mňa by asi šľak trafil
ako ja som pôvodne chcela na samsung ale nebola alebo veľmi drahá, táto stála 40€ ale dali zapli mi ju v predajni fungovalo to, lenže ja som ju chcela s iným tabletom spárovať ale ani ju nenašlo a teraz sa mi nedá spojiť ani s tým prvým .. vraj nepodarilo sa spojiť .. tak iba to že ako by som ju pripojila na BT aby sa dala spárovať alebo aby mi ju aspoň spojilo
tak to vôbec netuším a som vďačná za svoju čínsku klávesnicu z ebayu za 15 eur, že je tak ľahko ovládateľná tak good luck, hádam ti s tým niekto pomôže alebo sa potom spýtaj v predajni, kde si ju kupovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Napísem ti to veľmi detailne.
1. Vezmes do ruky tablet do druhej klávesnicu.
2. Zapnes tablet.
3. Das v menu "nastavenia"
4. Tam by mal byť bluetooth
5. Zapnes ho.
6. Kliknes na to.
7. Uvedomis si že to nepojde tak sa naser a jebni ho o zem.
Vela sťastia