Chcel by som poprosit o radu polial som si klavesnicu a niektore tlacidla ostali ako keby stale zmacknute. Nejde o nejake dolezite tlacidla a preto som ich vypol v programe sharpkeys3. No problem nastane ked zapnem nejaku hru tam ako keby ten program nepo
@aveall na notebookových je to komplikovanejšie, ale stále by sa to možno mohlo dať vyčistiť, ale potrebuješ to tak že ju vyberieš, rozoberieš, a normálne priamo tie kontakty (na ktoré dosadajú klobúčiky kláves) vyčistíš, a potom veľmiveľmiveľmi kvalitne necháš vyschnúť a až potom zložíš späť
@Midnight no tak uplne som ju az necistil to priznavam... tak si skusim najst navod a potom ju teda vicistit poriadnejsie... potom dam vediet ako to zabralo
@aveall iné vyčistenie nemalo ako zabrať a toto vyčistenie zaberie určite, pokiaľ sa ti teda na tú dosku s kontaktami podarí dostať. problém je že notebookové som ešte takto napriamo nevidel, pri desktopových klávesniciach je to v pohode lebo kontakty sú na takých dvoch plastových... oné... listoch, ako papiera, a notebookové asi na normálnej plošnospojovej doske...
@midnight no praveze to vyzerala dost prplacka tak som sa nato vykaslal... zatil som si len stiahol nejaky program co zablokuje klavesnicu a kedze tu v hre co hravam nepotrebujem tak mi to zatial sttaci aj ked viem ze skor ci neskor ma to neminie... kazdopadne diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov