Keď poviem KLDR, predstavíte si gulagy, hladomor a podobné veci co máte z médií USA...... Chcem vás vyviesť z omylu. Ono keď bolo CSSR tak som mal známych v Rakúsku. Keď ma prišli pozrieť, báli sa ze ich odchytia a dajú do gulagu. Keď vydeli dom, kde bolo
@sexywoman ...a napadlo ti niekedy, že pravda býva obvykle niekde uprostred? napríklad asi ťažko by ti porozprával niekto kto sa vo väzení/gulagu nachádza.
a dovolenky zdarma a výška platu sú záležitosti zamestnávateľa, so štátom a jeho organizáciou súvisia minimálne.
Fake jak lusk! Jedine, ak tvoj kamarát je diplomat alebo konateľ nejakej veľmi veľkej firmy alebo nebodaj partajník Kórejskej strany práce Porovnávať ČSSR a KĽDR sa nedá. Kým existovalo ZSSR, tak aj Severná Kórea si žila pomerne dobre.
Tie koncentračné lágre, za ktoré by sa ani Himmler a Stangl nehanbili sú americký výmysel?
A je rozdiel bývať v Pchjongjangu (tam sa dá prežiť relatívne dobre) a bývať dakde hore na severe v nejakej zapadlej dedinke...
v KLDR neni internet.. aspoň nie pre normálnych ludí...
Čína je ovela otvorenejšia ako KLDR.. a neni tam volný internet.. youtube, facebook a všetky stránky ktoré informujú o dianí v okolitom svete sú cenzúrované..
To mám od spolužiaka z číny..
Takže jedna vec ktorú môžem s istotou vyvrátiť
A to ostatné sú tiež blbosti..
Prečo inak by tam turistom nedovolili inde chodiť jak na vyznačené ulice? Prečo majú turisti zakázané sa baviť s miestnymi? Načo tolko tajomstiev keď sa tam v podstate žije jak tu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a dovolenky zdarma a výška platu sú záležitosti zamestnávateľa, so štátom a jeho organizáciou súvisia minimálne.
Tie koncentračné lágre, za ktoré by sa ani Himmler a Stangl nehanbili sú americký výmysel?
A je rozdiel bývať v Pchjongjangu (tam sa dá prežiť relatívne dobre) a bývať dakde hore na severe v nejakej zapadlej dedinke...
Čína je ovela otvorenejšia ako KLDR.. a neni tam volný internet.. youtube, facebook a všetky stránky ktoré informujú o dianí v okolitom svete sú cenzúrované..
To mám od spolužiaka z číny..
Takže jedna vec ktorú môžem s istotou vyvrátiť
A to ostatné sú tiež blbosti..
Prečo inak by tam turistom nedovolili inde chodiť jak na vyznačené ulice? Prečo majú turisti zakázané sa baviť s miestnymi? Načo tolko tajomstiev keď sa tam v podstate žije jak tu?
» www.birdz.sk/forum/na-azete-...
no ty dvaja sa tak môžu jeden druhému vopchať do riti
čítanie s porozumením - trénuj ho, možno by si potom na mňa neodpovedal úplne odveci