pokial nechceš nič pokaziť tak skús slovenské "steelovky" od vasilkovej na výber máš veľa kníh, nakoľko ich vydáva priemerne dve ročne, ale o počet príbehov na počet jej kníh narátaš na prstoch jednej ruky teta sa poteší
... myslím, že to, čo kto číta nie je striktne dané vekom..
Skús nejaký súčasný bestseller ak nevieš aký žáner preferuje .. alebo nejaký historický román ... inak tá slepačia polievka fakt existuje a je to celkom fajn
Ak chces nieco vtipne, odporucam knihu Lituji, minuli jsme přistávací dráhu, ak nieco cennejsie, tak od Bozeny Nemcovej Babicku (je mozne dostat ju v kozi viazanu za cca 25€) alebo nieco podobne, ak roman tak Pamati Gejse, Vasilkovu, alebo teraz je taka novinka, ktoru ludia dost pytaju (a mas istotu, ze ju nema) 50 odtienov sedej...
Kúp jej 50 odtieňov sivej, síce som ju ešte nečítala ale dostanem ju hádam už o pár dní. Je to erotický román a myslím si, že keby mám 45 tak by ma to tiež potešilo. Veď také rozptýlenie nie je nikdy na škodu
50 shades of grey ... sice je to totalne naivne napisana eroticka kravina, ktoru zeru sexualne frustrovane britky, ale snad by sa jej to pacilo, a spominala by na "stare casy"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
... myslím, že to, čo kto číta nie je striktne dané vekom..
Skús nejaký súčasný bestseller ak nevieš aký žáner preferuje .. alebo nejaký historický román ... inak tá slepačia polievka fakt existuje a je to celkom fajn