Otazka smerovana na ludi, ktorí este v dnesnej dobe citaju knihy.Na vianoce chcem mame kupit nejaku dobru knihu.Chcem sa opytat, aku by ste mi odporucili?nieco fakt dobre..aj love story ..to je jedno..hlavne nech to neni jedna z tych kniznych odpadov. Dak
podla toho co mama cita...vacsina zien si obcas rada precita aj zenske romany ("bullshity")...ale ak take nie tak mne sa napriklad pacia knihy od paola coelha.
Ja by som mozno navrhla trinásty príbeh od Diane Setterfieldovej. To sa mi dosť páčilo. Alebo niečo od Haruki Murakami to je dosť dobrý autor, páčil sa aj mojej mame ked som jej dala prečítat knihu od neho. Ale ako uz spomenuli zalezi na maminom vkuse etc.
@5 coelho pise knihy dost na zamyslanie.. resp psychologicke knihy.. to sa podla mna nehodi..
ale ta keleova-vasilkova je dobra.. to cita aj moja mama a tiez jej taku knihu na vianoce kupujem.. akurat neviem ktore uz precitala a ktore nie .. a nechcem sa jej spytat lebo potom zisti ze co planujem
ja ti odporúčam pre mamku Pokánie! nie je písaná ale typickým štýlom pre ženy, ak číta často romance books s tými obalmi, kde sú krásne ženy a krásni muži tak odporúčam Lindseyovú
Mňa by mamina najskôr poslala do riti kebyže jej darujem nejakú Vasilkovú a vyššie spomínané
Ale tak,ide o to,čo číta, ja osobne niečo ´´hentaké´´ za dobré knihy nepovažujem. Moja mamina si napr teraz kúpila Gomoru od Roberta Saviana,čo je niečo o súčasnej mafii a to je ževraj dobré ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ta keleova-vasilkova je dobra.. to cita aj moja mama a tiez jej taku knihu na vianoce kupujem.. akurat neviem ktore uz precitala a ktore nie .. a nechcem sa jej spytat lebo potom zisti ze co planujem
Ja osobne by som odporučila hocijakú knihu od Roalda Dahla...
ja ti odporúčam pre mamku Pokánie! nie je písaná ale typickým štýlom pre ženy, ak číta často romance books s tými obalmi, kde sú krásne ženy a krásni muži tak odporúčam Lindseyovú
Ale tak,ide o to,čo číta, ja osobne niečo ´´hentaké´´ za dobré knihy nepovažujem. Moja mamina si napr teraz kúpila Gomoru od Roberta Saviana,čo je niečo o súčasnej mafii a to je ževraj dobré ..
@10 aj McEawen ma napadol, Pokánie by bodlo... alebo Na pláži
je toho veľa