Mám si vybrať nejakú knihu do 20 € Poradili by ste mi niečo dobré ? Mne to je jedno či to bude dajaka kniha o kuzlach, trikoch, či dajaka klasicka kniha alebo ja neviem čo
dneska som videl v Panta Rhei Murakamiho 1Q84 v anglictine, tusim stala nejak 19,80 alebo to bola potom ta druha kniha, ktoru som mal v rukach a nekupil som si ju, ale to uz si nepamatam, co to bolo bohuzial
Jorge Bucay - Porozpávam ti - táké dost psychologické, ale dobré
Priatelia aragonitu - lahšie čítanie od slovenskej autorky
a ja teraz čítam knihu od Marka McElroya - Objavte silu svojich snov, je to o ttom ako sa naučit ovládat svoje sny, teda si vo sne uvedomit že spím, a robit si čo chcem sa mi to podarilo síce len raz, ale je to fakt super
Mne sa páči klasika: Orwel: zvieracia farma, O. Wilde. Portrét Doriana Graya ..... či teraz Chatrč od Younga ...... kníha dobrých kníh je veľa ... za 20 € aj tri kúpiš
@patofbc v tej knihe sú odkazy na dalšie články, ale je ich strašne vela a sú dlhé, pravdepodobne v angličtine, takže to asi nemá zmysel sem písat... a ešte mám knihu "moc nášho podvedomia", tam by mohlo byt aj niečo o snooch, to som zatial nečítala... a celkom dobre vyzerá aj kniha "posolstvo od protinožcov", to som tiež teraz našla
Ser na filozofické knihy a kúp si nejakú fantasy: totálne odporúčam pán prsteňov 1,2,3 a to neoľutuješ. Inak hobit, húrinové deti, sillmarilion, nejakú knihu od kinga: aby si sa rozčítal skús "To", pod kupolou, bezhviezdna tma /či jak?/ a keby si chel niečo na zamýšľanie kúp si chatrč. Inač ten pán prsteňov je genialna fantasy ale začni hobitom alebo sillmarilionom budeš potrebovať raz toľko na všetky knihy ale zaručene dobrá fantázia vo snoch
@smajdalf@2 Aááá, spriaznený fanúšik? Málo ľudí poznám, čo čítajú Miévilla.
Odporúčam skôr Jizvu, je to síce kvázi voľné pokračovanie Perdida, ale nijaká dôležitá priama dejová náväznosť tam nie je a tiež som to čítal ako prvé. V súčasnosti moja suverénne najobľúbenejšia kniha.
@smajdalf A vlastne musím upresniť, že ako prvého som čítal Kráľa Krysu, až potom Jizvu, ako prvú knihu z Bas-Lag sveta.
Niektoré odkazy mi síce unikli, ale nič dôležité. O to zaujímavejšie však bolo pri čítaní Perdida spätne nachádzať zmysel nepochopených odkazov z Jizvy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ak áno, tak tie (3v1 ).
Hocičo od Dana Browna - všetko je geniálne
Jorge Bucay - Porozpávam ti - táké dost psychologické, ale dobré
Priatelia aragonitu - lahšie čítanie od slovenskej autorky
a ja teraz čítam knihu od Marka McElroya - Objavte silu svojich snov, je to o ttom ako sa naučit ovládat svoje sny, teda si vo sne uvedomit že spím, a robit si čo chcem sa mi to podarilo síce len raz, ale je to fakt super
Tak si vyber čo ta zaujíma najviac
Odporúčam skôr Jizvu, je to síce kvázi voľné pokračovanie Perdida, ale nijaká dôležitá priama dejová náväznosť tam nie je a tiež som to čítal ako prvé. V súčasnosti moja suverénne najobľúbenejšia kniha.
@nathalicatko rozšírime klub Miévilleovcov na B ?
Embassytown chcem. Už to máte?
Niektoré odkazy mi síce unikli, ale nič dôležité. O to zaujímavejšie však bolo pri čítaní Perdida spätne nachádzať zmysel nepochopených odkazov z Jizvy.
Ak máš doma kráľa krysu po česky z vydavateľstva laser tak tú knihu kúpim aj za dvojnásobok ceny.
» www.fantasyplanet.cz/clanek/kral-kry...