Chcela by som začať s knihami od Tolkiena, lenže sa v tom poradí vôbec nevyznám. Tak je tu niekto, kto by mi vedel povedať poradie? ja ich vám aj vypíšem
Silmarillion, Hobit, Hurinove deti, Nedokončené príbehy a PP1,2,3
@sisbis si moj človek začni Sillmarilionom, potom si prečitaj nedokončene príbehy stredozeme, hurinove deti, hobit, trilogia pan prstenov... v podstate to je jedno ja som čital v deviatich pána prstenov a až potom hobita a nejak mi to neuškodilo... inač nezabudni aj na Roverandom
a možeš začat hocikde... ja by som začal pan prstenov, hobit, hurinove deti, sillmarilion a potom nedokončene p.s. prečo? ked osm čítal pan prstenov a potom hobita bolo to príjemné prekvapenie a navyše úlava (pretože sa to lahšie čítalo) potom hurinove deti pretože vo sillmarilione je ten istý príbeh lenbnže hurinove vyšli ako rozšírená kniha.. čiže je lepšie začat tým než to potom znova čítat obširnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som sillmariliona tiež moc nedávala, lebo akosi som sa nechytila na to....ale možno to ešte skúsim niekedy
najviac sa mi pacili hurinove deti
silmarillion mi proti hobitovi a PP príde príšerne nudný a jednotvárny
hurinove deti ú tiež dosť nezáživné ale udržal ma pri nich ten príbeh