Už dlhšie ma prenasleduje tento tvor... vkráda sa mi do izby a obťažuje ma skáše na mňa ja už neviem čo mám robiť mám z toho traumu som v kľude na PC a zrazu ju mám na pleci ... dneska som bola na kofole a skočila mi na hlavu ja ich asi veľmi p
minule som mala v izbe dve a jednu za posteľou ... nikomu inému nelezú do bytu len mne a ešte k tomu len do mjej izby :/ ja už fakt neviem... asi by som sa snimi mala s kamrátiť
jooj..z casu na cas sa to aj mne stane..ale ja sa ich priiserne bojim..ja viem, ze mi nic nespravia, ale pavuky, kobylky a chrusty...z tych mam hrozny strach
heh tak aj to je mozneeee mozno si posadnuta diablom Ale tak keby si posadnuta tak by si asi tie kobylky aj jedla teda tak to aspon bolo v jednom filme...
@stormmast3r no inak silno ma napadlo že si nejakého zaobstarám aj som si začala čítať info potom ale keď som si prečítala tie stavy po uhryznutí tak radšej budem chovať kobylky len tak na voľno
@madnesska ale tak to nemas az take hrozneee ze ti chodia do izby kobylky,ja budem natom ochvilu aj horsie.Ked si neupracem v blizkej buducnosti izbu tak mi sem budu chodit aj horsie veci ako kobylky
@stormmast3r ja viem že nie všetky sú také nebezpečné ale čítala som že pre alergikov môžu byť nebezpečná aj tie čo niesú nebezpečné hjaj hočo a ja som alergická síce nie na uštipnutie hmyzom (asi) ale nikdy nevieš ako by na to môj organizmus zareagoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebezpecenstvo infarktu!!!
ale inak neskodne
filip
Ked ta uhryzne toxicky vyznamny, mas to hrozne - krce, horucky dychacie problemy, velke bolesti.....
Jed toxicky nevyznamných je priblizne rovnako silny ako jed vcely...cize niet sa coho bat. Len treba vyberat z rozumom
ja tak neznasam hmyz fuj