ok kokso , zacalo to vcera rano : mnaucanie na neuviritelne vysokej a neprijemne hlasnej frekfencii .... zobral som ho von ( vonku bol ticho a behal kde chcel) zobral som ho dnu : a zasa to neprijemne mnaucanie cize mam nenechal robit si svoje veci pret
Mala som podobny problem s mojim morcatom. Piskalo jak pokazena cinska hracka, vzala som ho von a bolo ticho. Dnu jacal, vonku bol ticho a tvaril sa maximalne nezainteresovane. Ked z toho bola cela rodina takmer na praskoch, dostalo na picu a bolo. Pomohlo to. (Keby sa chcel ozvat nejaky neohrozeny milovnik zvierat, dala som mu len frcku do cela, ale vzhladom k jeho velkosti a rozmaznanosti to bola riadna nakladacka).
@gothicpoethic neska som sa mu trochu hlasno prihovoril nech uz laskavo drzi hubu a trocha som mu dal cez picu jak si uz povedala uz ty =D a aby som pravdu povedal ze je uz viac v pohode aspon uz viem ako na neho
vzhľadom na čiastočnú pravdivosť zajka30 môžem konštatovať, že má pubertu.......aj naša mačka mala, ibaže ona hrýzla........
ale keďže kocúr nemôže mať sprosté reči ako ľudskí pubertiaci,(vďakabohu), tak iba mraučí...
chvíľu ho ignoruj....resp. 7 mačacích mesiacov je blízko 15 ľudských rokov.........rozmysli si, čo by si na jeho mieste prežíval, a možno čosi podobné chce i kocúr...trochu moc empatie, ale je to tvoje zvieratko!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@pershing363
s tou sprchou to by ma nenapadlo skús ho nejako zabaviť, loptičky špagáty sprostosti čo majú mačky radi
ale keďže kocúr nemôže mať sprosté reči ako ľudskí pubertiaci,(vďakabohu), tak iba mraučí...
chvíľu ho ignoruj....resp. 7 mačacích mesiacov je blízko 15 ľudských rokov.........rozmysli si, čo by si na jeho mieste prežíval, a možno čosi podobné chce i kocúr...trochu moc empatie, ale je to tvoje zvieratko!