tym, ze je to chranena siet, tak sa to neda obist ... aspon laikovi. takze si pekne dalej ten net plat. tiez by sa ti nepacilo, keby si si ty platil net, mal wifi a niekto by chcel surfovat na tvoj ucet.
hmm dakedy je to tazke. moj jeden znami vedel o jenom sygnale kde to chytit a tak chyatal sygnali s wifi na na PC. ale potom si to uz lepsie zabespecili teda zakazali pristup v tej firme cez wifi a tak si musel kupit net
Aby som uviedol realny priklad tak tu v BN je jedna firma co ponuka bez drotovy net ( inak je to sitna firma ) tak ako heslo som mal uplne presne ale vo windowse som sa nepohol bo aj ked som sa pripojil net nebol pretoze som mal zablokovany port a este aj ten MAC filter. No jednoducho ak chces sa takto na cierno ide to cez Linux ale aby si bol v spravnom obraze dlho ta to tak bavit nebude ja mam net platim si ho a som ako sa vravi v pohode.
Jaaaaj a este zabudol: ta MAC adresa je len jedina na vsete ziadna sa neopakuje je to iste na svete nenajdes zhodne MAC adresy teda ak sa kamarat nesekol.
Jukka: mac adresa je sice pekna vec, mac filter takisto, ale ako povedal tommyhot, ziaden problem si naklonovat nejaku NOVU mac adresu alebo adresu podla zelania, ale musi byt podla nejakeho algoritmu generovana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
-.M,NNBVCCXYYXCVBNM,.- A len skusaj mozno ti to pojde
A Escalator: samozrejme to co chces sa da obist, tak si precitaj nejake navody ohladne problematiky