Predstav si, že by každý/á na svete bol do Teba zamilovaný/á. Povedz, koho by si si vybral (nie konkrétne, to mi fakt netreba..), ale z akého dôvodu by si si ho/ju vybral/a.... Či už najkrajšiu, najmúdrejšiu, najmilšiu osobu... tak??
...a prosím, píšte
toho, kto ma vie rozosmiat...toho, na koho myslim, ked mi je najhorsie...toho, kto vie aka som a pre kym sa nemusim na nic hrat...toho, kto vie co mam rada...toho, s kym si vjes predstavit aj skok z lietadla(mam panicky strach z vysok a tak podobne noo
Vybrala by som si princa Williama. Totiž, je to presne môj typ. Keby existoval korunný princ švédska, brala by som radšej toho, ale keďže nie je, uspokojila by som sa aj s Williamom.
ja by som si vybrala len jedneho cloveka...vie ma rozosmiat, je vzrusujuci a sexi, a ma kraaasny usmev, vie pochopit a pomoct bez ohladu na to ako sa citi on...
toto je po dlhom čase skvelá diskusia, naozaj
takže mám pár typov
daniil strachov... kvôli kráse, a určite je to inteligentný herec... je tuvšak ale, má ženu, a ja by som nemohla, takže nič, mali by sme sa len radi
mulder... platonic love forever, kopec vlastností... a hoci sa herec s ním stotožňuje, zase zadaný už jak decko som jej závidela
ešte by tu bolo ich viac, ale všetko zadaní, alebo sú to postavy z kníh... ostáva mi len pyco:/ ale bojím sa, že by ma nudil, je "nudný", sám to hovorí a verím mu, nie v takom ponímaní klasickej nudy... on sám nudný nie je
vybrala by som si toho, koho by som milovala ja. Či už pekný, múdry alebo neviemaký... Podľa týchto vecí sa neriadim ani teraz, a to do mňa naozaj ani zďaleka nie je zamilovaný celý svet
diky za odpovede... tak si odpoviem aj ja.... ja by som si nevybrala asi nikoho, nechcela by som nikomu zlomit srdce... ae osobne si myslim, ze casom by ma to preslo... potom niekoho, koho by som naozaj milovala... hlboko, uprimne, cisto, ....
na toto neviem jednoznacne odpovedat... nebudem robyt zo seba velkeho HEEERA, ze nemusi byt pekna a podobne kraviny... ale kazdopadne, musi mi byt sympaticka, mila, aby neviazla komunikacia a MNE sa musi pacit... to ze ostatni by ju vnimali inac, je ich problem
no ja viem urcite na 100% jednu osobu, a tu by som si vybral preto, pretoze je naaaaajvsetko, a hlavne najmudrejsia, nie vedomostami, najmilsia, nie vtierava, najkrajsia, aj vnutrom, a...proste takeho cloveka stretnes len raz v zivote...
problem je, ze ona miluje niekoho ineho, a ja ju nemilujem, ale keby ma ona milovala spolu s celym svetom, a ona by nemilovala toho, s kym teraz je a kvoli komu sa treaz trapi, zabudla by nanho, tak by som bol stastny
a to by som nechcel aby ma cely svet miloval, pretoze... nemozem ja milovat cely svet, a to by sa potom ti ostatni smutno citili, pretoze ja by som ich nikdy nemiloval asi tak
hmm dlhovlasy metalista or rocker or countrysta s ktorym je vecne sranda a rad chodi do lesa a na stanovacky a vie hrat brutalne pekne na gitaru clovek ktory by mi perfektne rozumel, aj ja jemu a thaq podobne.... to by bol zivoooot ale zase by to bolo hnusne keby ma miloval kazdy na svete, saq viete dobre kolko je uchylov a nasilnikov a thaq podobne....mno kazdy vyjadruje lask inak mnooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
takže mám pár typov
daniil strachov... kvôli kráse, a určite je to inteligentný herec... je tuvšak ale, má ženu, a ja by som nemohla, takže nič, mali by sme sa len radi
mulder... platonic love forever, kopec vlastností... a hoci sa herec s ním stotožňuje, zase zadaný už jak decko som jej závidela
ešte by tu bolo ich viac, ale všetko zadaní, alebo sú to postavy z kníh... ostáva mi len pyco:/ ale bojím sa, že by ma nudil, je "nudný", sám to hovorí a verím mu, nie v takom ponímaní klasickej nudy... on sám nudný nie je
vyberám si... snapea
problem je, ze ona miluje niekoho ineho, a ja ju nemilujem, ale keby ma ona milovala spolu s celym svetom, a ona by nemilovala toho, s kym teraz je a kvoli komu sa treaz trapi, zabudla by nanho, tak by som bol stastny
a to by som nechcel aby ma cely svet miloval, pretoze... nemozem ja milovat cely svet, a to by sa potom ti ostatni smutno citili, pretoze ja by som ich nikdy nemiloval asi tak