@mefistofel gasparovic bol v prvom rade zvoleny ako mensie zlo takze keby pred volbami aj povedal ze vsetkych posle do koncentraku tak ho zvolia. teraz je to trochu ine povedala by som, kandidatov j fakt vela od obcianskych po stranickych, stari mladi...
@kittyboo keby len gasparovic bol voleny ako mensie zlo vacsinou sa takto volilo
Pravda teraz je to take "pestrejsie" treba brat do uvahy ALE slovaci! ja len dufam ze to nevyhra s prevaznou vacsinou Fico....
bohuzial zo zahranicia sa volit neda a letenku na dva vikendy si kupovat nebudem, ale volil by som Prochazku. nema kauzy, je pomerne neutralny, mlady, je to kapacita vo svojom odbore - prave a nie je to byvaly komunista. ma dobry program a ambiciu nieco realne na SVK zmenit (ustava, sudcovia, ochrana prav obcanov). a hlavne by nepodpisoval smerakom vsetky zakony, tak ako to robi gasparovic
kiska je človek ako tu už bolo spomenuté, ktorý ma peňazí tolko že ich dokonca života neminu ani jeho deti, on jediny z kandidátov nejde okradat stat a obyčajných ludí lebo on už nevie čo robit s tymi svojimi peniazmi, načo by mu bolo pár desiatok milionikov ked ma miliardy?prenho je to skor uražka narozdiel od ficovych kamoskov z penty, kandiduje preto prečo založil dobreho anjela...pre pocit...uprimné uznanie od druhych ludi a obdiv a pocit že je "boh" lebo ovplyvnil životy...to su veci ktoré si kupiť nemože...ficko bude hamižny cely svoj život, dokazub
je to i jeho propaganda aký je pripraveny obrat slovensko o všetko...prochadzkova mladosť nezaručuje žiadne istoty, iba ak také aké dal fico! kňažko a mnohý další nebudu mat dostatočný počet hlasov nato aby porazili ficovu základňu v podobe neschopných zamestnancov vymyslenych uradov a ich
rodin a jeho kamaratov...VYZYVAM VAS, AK PATRITE MEDZI OBYCAJNYCH LUDI AKO JA,KTORY NA VSETKO NAJVAIC DOPLATIA PREMYSLITE SI SVOJ VYBER....PO FICOVI MA NAJVACSIE SANCE ZVITAZIT KISKA..POKIAL DOSTANE FICO V PRVOM KOLE VIAC NEZ 50% HLASOV, STANE SA ABSOLUTNYM VLADAROM A BUDE SI VLADNUT A SCHVALOVAT NPZMYSELNE ZAKONY AKO ON BUDE CHCIET, NPVOLIT VOBEC BY TEDA ZNAMENALO ZE FICA CHCETE ZA PREZIDENTA A VIEM ZE VACSINA Z VAS HO NECHCE, PRIDITE VOLIT A UKAZTE ZE SLOVACI NIESU OVCE A DOKAZU TEJ ZATRPKNUTEJ SENIORSKEJ KOMUNISTICKEJ CASTI NARODA ZE VEDIA VYHRAT!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
viete čo môžem slovenského prezidenta?
podla mna taky prochazka je fajn
Pravda teraz je to take "pestrejsie" treba brat do uvahy ALE slovaci! ja len dufam ze to nevyhra s prevaznou vacsinou Fico....
je to i jeho propaganda aký je pripraveny obrat slovensko o všetko...prochadzkova mladosť nezaručuje žiadne istoty, iba ak také aké dal fico! kňažko a mnohý další nebudu mat dostatočný počet hlasov nato aby porazili ficovu základňu v podobe neschopných zamestnancov vymyslenych uradov a ich
rodin a jeho kamaratov...VYZYVAM VAS, AK PATRITE MEDZI OBYCAJNYCH LUDI AKO JA,KTORY NA VSETKO NAJVAIC DOPLATIA PREMYSLITE SI SVOJ VYBER....PO FICOVI MA NAJVACSIE SANCE ZVITAZIT KISKA..POKIAL DOSTANE FICO V PRVOM KOLE VIAC NEZ 50% HLASOV, STANE SA ABSOLUTNYM VLADAROM A BUDE SI VLADNUT A SCHVALOVAT NPZMYSELNE ZAKONY AKO ON BUDE CHCIET, NPVOLIT VOBEC BY TEDA ZNAMENALO ZE FICA CHCETE ZA PREZIDENTA A VIEM ZE VACSINA Z VAS HO NECHCE, PRIDITE VOLIT A UKAZTE ZE SLOVACI NIESU OVCE A DOKAZU TEJ ZATRPKNUTEJ SENIORSKEJ KOMUNISTICKEJ CASTI NARODA ZE VEDIA VYHRAT!