nikoho nemám rada ... ale ako tak kedysi som rešpektovala Selenu lebo ona mi taká najlepšia a najnormálnejšia prišla ale tak najviac postupom času som zistila, že Miley tá má potenciál úžasným príkladom je Jolene ... škoda jej už keď sa dostala do tých sračiek tak už sa z nich tak ľahko nedostane
@smilerrr sak ja ho tiez nemam rada ale z nejakeho dovodu na mna posobi tak hypnotizujuco, ze ked to nahodou prepnem, tak to musim dopozerat ta ista situacia sa diala aj ked nahodou islo lazy town
@neutralnothing Lazy town, ďakujem, že si mi to pripomenula. Po tej rozprávke som asi rok stále chcela mať ružové vlasy a dávala som si rozcvičky s hudbou. Skoro som na to zabudla! :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja som v nej videl ten potencial
uz len kvôli tejto fotke :happy:
iba živý aleks!
a hen tu..
este Ashley Tisdale som mala rada, ale zvysok je podla mna uplna zbytocna priemerna vrstva celebrit len na zarabanie penazi
čičo.
@12 @24
a este k tomu zivot s louiem a co je andy 8)
Demi som az tak v oblube nemala, tie jej velke pery som sa bala ze ma zozerie
@neutralnothing ten zasraty klubik som neznasal
a Sony ve velkém světe bola náhodou cool vec tie odveci skeče tam Dobrodružství psíka Pšouka alebo Koukni na to staré dobré časy
Ale naj-najlepší bol aj tak úplne pôvodný Fox Kids, na to nemá nič, ani na tie kreslené seriály, čo tam chodili
@otvoreneokno hej aj ja som prekvapeny