@grietusha o vyjednavacich schopnostiach vybrusa vyliza sa nemusime ani bavit ale segal je zase jeden z tych, ktory sa k 100 chlapom so samopalom dokaze dostat na vzdialenost taku, ze vsetkym ruky povykruca a nikto ani nevystreli..to je tiez dost skvela schopnost !
@n0win0u akože mám spomenúť Chucka Norrisa, na ktorého môže strieľať dvesto chlapov, kým on stojí na nejakej skale ako supermodel a nič sa mu nestane?
alebo toho, čo hral v Mission Impossible 2, že keď sa s ním Tom Cruise mlátil a vrazil mu mega ostrou skalou do koreňa nosu, tak to s ním ledva ledva mierne otriaslo?
Kokos ešte aj sem to dávajte. Nestaci,ze s tymito pi......mi kazdy piatok otravuje markiza? Presne kvoli tymto filmom a tymto hercom som prestal pozerat TV. Lebo su to lacne sracky a preto ich televizie nakupuju. grc
preto tu nebol chuck norris alebo steven seagal lebo som tuto anketu zameriaval na film The Expendables, ale niektorych hercov som stamat zabudol taze tak
Schwartznegger Stalone a Wilis to je klasika na tom som vyrastal...... taky Terminator 2 som videl minimalne 10x a stale je to number one... Rambo 1 2 3 best off a smrtonostna pasca klasika a nesmiem zabudnut na Smrtonostnu zbran a na Mel Gibsona...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mne osobne tam chyba Jet Li napriklad
A Jason Statham sa tvari dolezito ale zdaleka sa nechyta na NAJ. 3 vsetkych cias Schwarzenegger -Stalonne- Willis
tak na bassgitarovych brumkaniciach sa aj ja ukajam..
no ale uznaj, že Willis má väčší sexepíl a je najlepší vyjednávač na svete (Piaty element)
alebo toho, čo hral v Mission Impossible 2, že keď sa s ním Tom Cruise mlátil a vrazil mu mega ostrou skalou do koreňa nosu, tak to s ním ledva ledva mierne otriaslo?
a volá sa to Magadheera, teda vraj, napísali to na YT, ale to je nejaký historický film (hoci rovnaká blbosť ), tak neviem
0:40
1:30
1:57
tento tu!
@grietusha treba pozret co sem dal etelar D
inak nie je to ten istý herec, čo tu? alebo sú len všetci rovnako fúzatí?
čo si mi to spravila? teraz nebudem nič iné robic ľen očúvac Brusika!