uz 4 mesiace chodim so svojim priatelom,ale moja najlepsia kamaratka mi vycita,ze ju koli nemu zanedbavam.mam ho koli nej opustit ???nechcem prist ani o jedneho.iked frajer sa meni a priatelia ostavaju...
ak nie, tak je jasne ze to nechape ...a pocuj ak ho lubis, tak ho nechas kvoli kamaratke? to je len taka kontrolna otazka... ved chod raz von s nou a raz s nim, problem?
ptakovina... ked ho mas rada nevidim dovod na to aby si sa s nim rozisla- ostatne, co ti ho kamoska zavidi ze ti vycita ze si furt s nim?
Len jej musis vysvetlit ze akosi su tvoje priority momentalne ine, tzn. ze s frajerom chces travit viac casu a tym padom sa jej uz tak moc venovat nemozes
zadelit cas medzi oboch je tazke.....to ak som s jednym,tak myslim na toho druheho,v tych danych situaciach ako by sa zachoval ten druhy ku mne a porovnavam ich.ona ma tiez priatela,ale taky vztah na dialku,tak je casto sama.
wed top ye xore,, rjesit swoj osobny ziwot na nete a pytat sa to werejne a odpowedjau ti na to ludja ktorych wobec nepoznas,, a neboday ti to pomoze rozhodnut sa? pocuway swoje srdce,, to njeje thage taske,,
keby ta tvoja kamaratka bola ozaj taka dobra tak ti nebude nic vycitat a bude stastna pretoze si stastna ty cize by ti nemala davat na vyber a urcite ho neopustaj ...dobra kamoska nikdy nepovje bus ona alebo frajer...toto sa nerobi...
veru - ziadne rozchadzanie z takeho stupidneho dovodu.
pravdu ma aj chavez - keby si ho lubila, tak ta to ani nenapadne .. tak sa skus zamysliet ci je ta kamaratka jediny dovod kvoli ktoremu sa chces s nim rozist ..
ja som mala taký istý problém,kamke som to nepovedala ale vyčítam jej to !!! a nie len jej ale skupine ľudí...aa asi to ľutujem ideď tam boli aj iné veci....ale dosť napixu toto cele prečo poniektorí jak mentálne retardovaní musia mať drby do vzťahu 2, ktorí sa majú radí??? nexapeeeem... vrrr
ked ho lubis nerozides sa snim...ved si to nejako rozdel ked uz tak...jeden den s kamoskou a druhy so svojim priatelom a tak to striedaj...a ak sa to ani tak nebude tvoje kamoske pacit tak potom to asi nieje ta ,,prava,, kamoska.....to je moj nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak nie, tak je jasne ze to nechape ...a pocuj ak ho lubis, tak ho nechas kvoli kamaratke? to je len taka kontrolna otazka... ved chod raz von s nou a raz s nim, problem?
Len jej musis vysvetlit ze akosi su tvoje priority momentalne ine, tzn. ze s frajerom chces travit viac casu a tym padom sa jej uz tak moc venovat nemozes
Ale zas to netreba prehanat,byt kazdy den s praitelom,mno neviem,lebo stereotyp zabija.
proste treba najst spravny konsenzus.
Podla mna ak kamaratke povies,ze musi pochopit,ze nebudete spolu stale,ale o to viac si uzijete tie stretnutia,ked budu vyjnimocne...
Pokiaľ si sa na kamarátku nevykašľala, len s ňou tráviš menej času, tak niet čo riešiť, ona sa jednoducho musí zmieri s tým že "sa o teba musí deliť"
pravdu ma aj chavez - keby si ho lubila, tak ta to ani nenapadne .. tak sa skus zamysliet ci je ta kamaratka jediny dovod kvoli ktoremu sa chces s nim rozist ..
ukecaj kamosku a mozte trtkat do trojky