@tasha5 o 5:00 prešov kysak žilina prahaaa. cestovať sa mi nechce vôbec, no inak to nejde samozrejme listok koštoval dosť, trocha som zaspal keď sa začali predávať, tak som si musel kúpiť z tých najdrahších (70e), ale v tomto prípade to vôbec neriešim
@odhalenybulhar uuuf na savitani pekne, so slnieckom uz .. jj nedje no ja ssom sa asi pred mesiacom dozvedela ale nie som taky skalny zas , mozno inokedy zas , aa to ujde celkom, relativne hej
@ladypetushqa keď sa zložíš do tvaru poskladanej vreckovky, alebo mobilu tak v tom nevidím žiadny problém. v tske si dohodnime miesto kde ťa vyzdvihnem
mam poobednu takze mna nie.. a asi by som nesiel..neviem..kazdu chvilu je tam nieco..minuly mesiac tam bol manson,teraz fihgters a o tyzden ci kedy RHCP @tasha5 uz vies v predstihu ..
a este,,ci boha z vlakom do prg?saleny? autobus ta vijde o dost lacnejsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tak on je tam spevák
@odhalenybulhar to máš ešte dobru sumu na takú skupinu
@poke no pre mňa aj dosť hraničná. keby to bolo o 10e viac neviem či by som ešte išiel
a este,,ci boha z vlakom do prg?saleny? autobus ta vijde o dost lacnejsie..