včera založila baarculiq podobnú diskusiu, tak zakladám aj ja, ale s iným príbehom:
Žili žena a muž, mali sa radi, lenže postupom času sa ten muž začal viac venovať práci a citovo zanedbával ženu, tá si z nedostatku lásky našla milenca, ale
viac-menej suhlasim so 14, ale toto tu absolutne nesedi..."a nenarodene dieta je vinne, lebo kvoli zapricinilo to, ze matka vykrvacala"....ale ako tak rozmyslam, napadaju ma stale viac a viac pohladov na tento problem....cize by som vypustil aj prievoznika....
Lekarka. Vola sa to hypokratova prisaha To ze ju muz zanedbaval, milenec nabuchal je ina vec. Prievoznik je bastard a ma vysoke ceny takze by mal zasiahnut protimonopolny urad
podla mna je si na vine sama...mala sa so svjim muzom porozpravat hned na zaciatku ze sa jej nevenuje...a nie dusit to v sebe a hladat utechu u dakoho ineho ... ale tak ani doktorka ju nemala nechat umriet sak ma pomahat ludom a nie ich zabijat..a ked uz nemala by byt pri zakroku uspata?
sak ale to je kravina pocas potratu si neni v narkoze? jak jej to mohla povedat ...... a ozaj, kto v dnesnej dobe ide cez rieku na lodke a este s prievoznikom? jaaaj, no a na vine, bol kondom.. alebo nepouzita ochrana
ak sa berie do uvahy hi(y)pokratova prisaha, tak je to vina lekarky, ze v zaujme penazi zakrok nedokoncila/zle previedla a nechala ju odist v takom stave. kazdopadne aj ta zena je sprosta za otehotnenie a odovzdanie vsetkych penazi a priznavanie sa v polovici zakroku. ale zas cela situacia vznikla kvoli tomu muzovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1. ak mala doma problémy, mala si to vydiskutovať s mužom
2. ked mala sex, mala si dávať pozor
3. ked už jej prievozník povedal, že chce jej peniaze, načo išla teda k doktorke? veď vedela,že to nemá ako zaplatiť.
ALE
DOKTORI ZIVOTY ZACHRANUJU, TAKZE JU NEMALA NECHAT UMRIET!!!!!!!!!!!!
lekarka je vinna za prachy necha ju vykrvácať piča
podľa mňa za to mohla lekárka...
manzel je vinny , ze sa jej nevenoval..keby sa jej venoval, tak by este zila
milenec je vinny, ze ju nabuchal, keby ju nenabuchal tak by este zila
prievoznik je vinny, ze nemala uz peniaze pre lekarku, keby jej ich nevzal tak by este zila
lekarka je vinna, lebo jej nedokoncila zakrok, keby dokoncila, tak by este zila
zena je vinna, lebo je hlupa, skurvila sa a dala vsetky peniaze tomu..., keby to neurobila tak by este zila
a nenarodene dieta je vinne, lebo kvoli zapricinilo to, ze matka vykrvacala,
blud, vsetci su vinni a zatoven nikto
A prečo je tá lekárka akože skorumpovaná?
som proti potratom..
a kto je vinny..
ved predsa.. ..
1.Zena,ze otehotnela,nasla si milenca,vysrala sa na muza,rozhodla sa ist na potrat.
2.Muz,ze sa jej envenoval a nechal jej priestor najst si milenca
3.milenec- lebo je chuj,ked spava so zadanou zenskou a ked uz,tak si nedava pozor
4.prievoznik,lebo ziadat od tehotnej zeny posledne peniaze je chamtive a svinske
5.doktorka- ano,jej ulohou je pomahat,bez naroku na odmenu.
Keby niet Teba, neviem e tento príbeh a neriešime kto je vinný, teda by to upadlo do zabunutia
Ale jakú odmenu?
Peniaze za potraty si doktor vopchá do vrecka?
Teda on nesie vinu za jej smrť? To si robíš prdel?
lekarka,snad zlozila nejaku hypokratovu prisahu,nesmie len tak niekoho nechat umriet na operacnom stole,ked nema peniaze na zakrok...
Ten muž je vrah!
Nie a dokonca ani žiadny iný pracovník stv