@1@harlequin preco hamba birdzu ? keby si si to pred ulozenim skontroloval bolo by to lepsie za tvoje preklepy nemoze birdz ale ty takze HAMBA TEBE @HARLEQUIN
@1 kazdy schopnejsi redakcny system je editovatelny... nevidim dovod preco na birdzi to nieje mozne... ale len autorom pochopitelne bez mazania postov... len edit...
Predstav si ze spravis anketu "Si pekny?" a moznosti ano, nie... A o par minut ked tam bude 20 odpovedi "ano", autor ankety zmeni nazov na "Si blby?", alebo co ja viem "Si teply?", "Budes volit Zuzanu Martinakovu?" ...
Naozaj si myslis, ze nemoznost editovat ankety a diskusie je hanbou birdzu?
@6@tomas tak sa tam napr napíše čas editácie, alebo editovať môžu len admini (resp moderátori) na požiadanie (čo možno už aj je na birdzi ale neviem otom)
plus, radičová sa všade len "serie" , na busoch má nalepené 3 plagáty na každom (PN) potom domov nám došli dajaké prospekty, a ešte včera na pokec pošta od nej (resp kampaň) ako, toto už je moc... a ešte k téme voľby, že ako iste viete našich kandidátov napadli "hackeri" (s tým rozdielom že na 1 webe by to "hacklo" aj malé decko /zmenou adresy url na edit/ lebo tam nemala ani jednoduché heslo, hamba im )
no predstav si ze otazka je "Mas rad kofolu?", zahlasujes ano... A potom sa otazka zmeni na "Zabil si uz niekedy cloveka?" a tvoj hlas je stale ano... Aj ked je tam vedla malymi pismenkami ze "editovane vtedy a vtedy"... Asi by s tym bolo viac problemov, ako osohu...
@johnny89 hej hej... s tym ze to sa netykalo konkretne Radicovej, tak lahko hacknutelny web bol » www.zuzana.sk/... - Zuzany Martinakovej... ale to je vlastne ina tema...
@harlequin pekna linka, len skoda ze to spravili tak blbo... keby tam dali jednoduche otazky ano nie neviem (aj podla toho sa da urcit ktory kandidat v tom zmysle odpovedal), tak by som si to vyplnil, ale citat 1000 riadkov sa mi nechce...
Iveta Radičová - ako povedal @johny89 , vsade sa serie.. sry ale radsej mam kandidatov, ktori sa snazia ziskat si ludi niecim inym ako fanatickym vylepovanim svojich xichtov po celom state
Zuzana Martináková - trapny hack jej stranky nema na moje rozhodnutie ziadny vplyv.. ale volit ju nebudem lebo mi nepripada ako schopny kandidat podla dostupnych informacii
František Mikloško - celkom znama osobnost politickej sceny, ktovie co by sa z neho vyklulo.... je mozne ze by som mu dal svoj hlas
Milan Melník - typek ma riadne vela titulov (prof. RNDr. Milan Melnik, DrSc.), takze ocakavam, ze nebude blby, bude vediet vystupovat na verejnosti a ked nieco povie tak to nebude zniet ako skomolena veta 4rocneho dietata... zatial ma moje najvecie sympatie
Dagmar Bollová - skoro vobec neviem kto to je
Milan Sidor - tiez skoro vobec neviem kto to je, ale ich vystupenia v telke udajne stali za prd... podla toho co som pocul od ludi, ktori to pozerali
@tomas tak, ide o to, že to by bolo skôr na zodpovednosti ľudí povedzme si že by netrebalo ani vytvárať veľa zložitých návodov (nedávajte mačku do mikrovlnky) keby ľuďia boli zodpovednejší (resp menej blbší ) a hej viem, ten hack bol na nejakej inej, prepísaním linku sa človek dostal k editačnému módu
ankety - ak niekto vytvori anketu a nikto este nehlasoval, nech sa da editovat/mazat. ak niekto zahlasoval, nebude sa uz dat nic, maximalne doplnit moznosti hlasovania (ale nie ubrat moznosti, len doplnit). takto to funguje v kazdom CMS.
forum - niekto vytvori forum, tak ho bude vediet editovat/zmazat len pokial niekto neprispel. ak uz prispel, nepojde robit nic. kazdy novy komentar by po sebe dotycny vedel editovat/zmazat len v pripade, ze ten jeho komentar bol poslany ako posledny. takto to funguje napriklad v phpbb.
netreba v tom hladat ziadnu vedu, su to upravy max na pol hodinu (dajme tomu ze hodinu aj s debugovanim).
@tommyhot@20 ono je to sice pekne. len vacsinou od momentu, ked vznikne anketa, zverejni sa a kym si autor ankety uvedomi ze tam ma chybu, tak casto tam uz je prvy hlas...
Urobil som si ten test (najprv informacia, najviac sa mi paci Zuzana Martinakova, druhy Miklosko, a vyberal som si medzi nimi. A na 80% pojdem volit Martinakovu, na zvysok Mikloska)
Urobil som si test, ze ktory kandidat mi vyhovuje, napadlo ma, ze ak tam bude nejaky vysledok zaujimavy rozhodnem sa mozno inak este
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak by sa dali editovat posty, tak logicky by sa museli dat aj mazat posty.
lebo ked dakto napise blbost a ma ju moznost editovat a nema moznost ju zmazat, moze ju nahradit medzerami...
teoreticky system by to vedel hned robit... len je tu skor problem s tym, ak to umoznime co sa zacne diat....
Naozaj si myslis, ze nemoznost editovat ankety a diskusie je hanbou birdzu?
no predstav si ze otazka je "Mas rad kofolu?", zahlasujes ano... A potom sa otazka zmeni na "Zabil si uz niekedy cloveka?" a tvoj hlas je stale ano... Aj ked je tam vedla malymi pismenkami ze "editovane vtedy a vtedy"... Asi by s tym bolo viac problemov, ako osohu...
a admini na poziadanie obcas daco opravia.
@harlequin pekna linka, len skoda ze to spravili tak blbo... keby tam dali jednoduche otazky ano nie neviem (aj podla toho sa da urcit ktory kandidat v tom zmysle odpovedal), tak by som si to vyplnil, ale citat 1000 riadkov sa mi nechce...
Ivan Gašparovič - urcite nie.. stacilo teraz.. dalsie dovody viz. www.zlyprezident.sk
Iveta Radičová - ako povedal @johny89 , vsade sa serie.. sry ale radsej mam kandidatov, ktori sa snazia ziskat si ludi niecim inym ako fanatickym vylepovanim svojich xichtov po celom state
Zuzana Martináková - trapny hack jej stranky nema na moje rozhodnutie ziadny vplyv.. ale volit ju nebudem lebo mi nepripada ako schopny kandidat podla dostupnych informacii
František Mikloško - celkom znama osobnost politickej sceny, ktovie co by sa z neho vyklulo.... je mozne ze by som mu dal svoj hlas
Milan Melník - typek ma riadne vela titulov (prof. RNDr. Milan Melnik, DrSc.), takze ocakavam, ze nebude blby, bude vediet vystupovat na verejnosti a ked nieco povie tak to nebude zniet ako skomolena veta 4rocneho dietata... zatial ma moje najvecie sympatie
Dagmar Bollová - skoro vobec neviem kto to je
Milan Sidor - tiez skoro vobec neviem kto to je, ale ich vystupenia v telke udajne stali za prd... podla toho co som pocul od ludi, ktori to pozerali
42% Radicova
38% Bollova (NEUVERITELNE!)
37% Martinakova
37% Melnik
21% Sidor
21% Gasparovic
ankety - ak niekto vytvori anketu a nikto este nehlasoval, nech sa da editovat/mazat. ak niekto zahlasoval, nebude sa uz dat nic, maximalne doplnit moznosti hlasovania (ale nie ubrat moznosti, len doplnit). takto to funguje v kazdom CMS.
forum - niekto vytvori forum, tak ho bude vediet editovat/zmazat len pokial niekto neprispel. ak uz prispel, nepojde robit nic. kazdy novy komentar by po sebe dotycny vedel editovat/zmazat len v pripade, ze ten jeho komentar bol poslany ako posledny. takto to funguje napriklad v phpbb.
netreba v tom hladat ziadnu vedu, su to upravy max na pol hodinu (dajme tomu ze hodinu aj s debugovanim).
ako da sa to.
Urobil som si test, ze ktory kandidat mi vyhovuje, napadlo ma, ze ak tam bude nejaky vysledok zaujimavy rozhodnem sa mozno inak este
63% Zuzana Martinaková
42% Iveta Radičová
37% František Mikloško
32% Milan Melník
32% Dagmar Bollová
21% Milan Sidor
11% Ivan Gašparovič
no sranda