V noci som sa opil nato nahulil co mi este prehlbilo moj stav opitosti, rano som bol strasne staty mali za mnou prist kamosky a kamarat mi poradl kokain na prebratie najprv som dostal ciaru potom som kupil pol gramu a potom od ineho dlsi pol g.
Popravde nebolo mi z toho dobre. Vobec som z toho nebol nejako extra naspeedovany ani som vela nevykecaval s kamoskami praveze som rozpraval menej ako ked som triezvy ale za to mozno mohla aj trava a chlast ktore som predtym mal. Mal som euforiu ale len slabu. Neoplatilo sa to nic mi o nedalo akurat som bol mimo. Teraz ani neviem ci to bola naozaj vsetko koka alebo ci to nebolo reznute pikom. Pripadne ci od toho druheho cloveka som nedostal ciste piko. Kamoska teraz chrape a ja. Nedokazem zazmurit oko co je dobre na kocovinu po kokaine, speede piku? Dal som si b komplex forte a l tryptofan vapnik omega 3 a lecitin ale spat sa mi stale nechce. Hladny tiez nie som.
@torpedo08 ide o to ako funguje biznis s tymito drogami... uff, nechce sa mi to privelmi rozpisovat a radsej sa mi ani nechce priznavat ze viem ako to funguje.
@wewo tak toto sa velmi mylis na sk sa normalne predava kokain a da sa to odlisit aj podla konzistencie ucinku a chuti. Ja sice nie som odbornik na fet ale ked si kokain prilozis ku sliznici mala by ti strpnut. Kamarat sa v tomtvyzna a viem zeby ho len tak nikto nezapalil. Jasne ze na sk je to viac rezane ale to prve bolo vraj z belgicka a predaval mi to taky steroidovy ujo ktory nevyzeral ako nejaka spodina. Dalej daco z toho bolo koks pretoze som mal ine stavy ako na piku. Na piku nemas euforiu si len zrychleny je to silne energeticke, po kokaine euforiu mas a si docela mimo. Mne kokain pripominal taku velmi slabucicku extazu akurat ze pri ecku je ta euforia omnoho silnejsia a si uz mimo uplne. Kokain su zbytocne vyhodenKoleso je 10x lacnejsie
@Panakoja1 ja som si to dal v stave opitosti a vtedy stracam pud sebazachovy. Za triezva by som si to nedal. Preto som sa rozhodol ze sa stanem abstinentom aby sa podobne excesy neopakovali nechcem skoncit ako fetak.
Btw ja som ten gramec fukol v priebehu hodiny ini to maju na celu noc asi som neni normalny.
A este aby bolo jasne koks nebol slaby ale ten stav euforie je slabsi ako pri ecku. Zato energie som mal vela len ten stav mi moc nevyhovoval nemam rad drogy pri ktorych stracam nad sebou kontrolu a robin blbosti
@xxar3s fukol si si sračku v ktorej bola syntetická náhrada kokaínu + piko a podobné sračky. Porozprávaj sa o tom s úprimným dílerom
Na Slovensku ani v ČR naozajstný kokaín nie je. Nikomu sa neoplatí ho sem prepašovať, načo. Všetko sa sfúka cestou. Daj si lajnu v Španielsku alebo v Holandsku a potom si to porovnaj a sám zistíš čo si asi tak fúkal.
Veď ako sa hovorí, oklamať človeka je omnoho ľahšie než ho presvedčiť že bol oklamaný... Ty piker!
@thrwtchr opiovy odvar z makovic som uz tiez kedysi skusal
@Glamorous co je to ta vyssia vrstva? zadlzeny boris kolar? je vobec na slovensku vyssia vrstva? ak to odmeriame peniazmi tak mna by mnohi z vas asi povazovali za vyssiu vrstvu, ale vobec si na tom nezakladam. a myslim ze kokain si moze kupit hocikto len treba vediet od koho.
@xxar3s myslim tym ludi ktori maju moc a peniaze a pritom o nich ani nevies, lebo sa zdrziavaju len vo vyberanej spolocnosti. A je ich dost. nie kokotkov co sa vozia na pozicanych bmw a tvaria sa ze su trieda
@glamorous neviem co je pre teba vyberana spolocnost, ale ja fetakov nepovazujem za vyberanu spolocnost ani keby si pripalocvali cigaretu 500 eurovkou.
@Tommyhot tak asi nie som bezny fero. vy tu viete lepsie ako ja co som mal, kto som a aky zivot zijem. najradsej mam ked ma tu posudzuju ludia co ma v zivote nevideli.
piko som mal cca 5x v zivote (na strednej), maturoval som na dvoch ciarach pervitinu a ten stav na je jednoducho iny. toto bolo omnoho viac euforicke a mal som z toho ine stavy inak som rozmyslal ako na piku. takze este raz pripustam ze to mohlo byt reznute pikom ale rozhodne v tom muselo byt aj nieco ine
@xxar3s keby si patril medzi nich, tak by si na túto stránku a vôbec sociálne siete ani nepachol, viac sa už s tebou baviť nebudem lebo ako vidím, nemá to zmysel ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
trust me.
@Panakoja1 ja som si to dal v stave opitosti a vtedy stracam pud sebazachovy. Za triezva by som si to nedal. Preto som sa rozhodol ze sa stanem abstinentom aby sa podobne excesy neopakovali nechcem skoncit ako fetak.
Btw ja som ten gramec fukol v priebehu hodiny ini to maju na celu noc asi som neni normalny.
Na Slovensku ani v ČR naozajstný kokaín nie je. Nikomu sa neoplatí ho sem prepašovať, načo. Všetko sa sfúka cestou. Daj si lajnu v Španielsku alebo v Holandsku a potom si to porovnaj a sám zistíš čo si asi tak fúkal.
Veď ako sa hovorí, oklamať človeka je omnoho ľahšie než ho presvedčiť že bol oklamaný... Ty piker!
@Glamorous co je to ta vyssia vrstva? zadlzeny boris kolar? je vobec na slovensku vyssia vrstva? ak to odmeriame peniazmi tak mna by mnohi z vas asi povazovali za vyssiu vrstvu, ale vobec si na tom nezakladam. a myslim ze kokain si moze kupit hocikto len treba vediet od koho.
@Tommyhot tak asi nie som bezny fero. vy tu viete lepsie ako ja co som mal, kto som a aky zivot zijem. najradsej mam ked ma tu posudzuju ludia co ma v zivote nevideli.
piko som mal cca 5x v zivote (na strednej), maturoval som na dvoch ciarach pervitinu a ten stav na je jednoducho iny. toto bolo omnoho viac euforicke a mal som z toho ine stavy inak som rozmyslal ako na piku. takze este raz pripustam ze to mohlo byt reznute pikom ale rozhodne v tom muselo byt aj nieco ine