inak myslim, ze to odcucavanie neboli...akurat ze ani moc nepomaha, lebo ked mas dosrate, zas sa ti voda spravi rychlo.... a kazdopadne problem ani tak nie je asi v tom, ze tam mas vodu - ta voda je len sprievodny jav, mas proste poskodene, alebo co, kolena...v tom pripade boarding asi nie je moc dobry napad a odstranenie vody nie je riesenie...
@Pubertslatinocelny no viem ze sa mi to vráti a preto si to nechcem dat vybrat... a na operaciu s tym duplom už nepojdem... nepotrebujem byt v 18 rokoch totalny invalid... :/ nejako to ja vyriešim...
@11 má pravdu,známy ma 30rokov,mal vodu v kolene,raz kruto padol na koleno,a tiež mu vytahovali "cervene vino",a vraj uplne reval,tak by to bola fakt kravina ist na board,a potom o par rokov možeš lutovat,že ti to bolo treba
@v3nty až nato že niesom športovec hovoríš jak keby si mal 30 mne raz davali inekcie do kolena.. nieco ako obstreky... a 1x som skoro odpadla od bolesti.. presne mi to natrafil do kosti a odvtedy tam NEJDEM...
@ brblaa@ fxx @ v3nty mne na zapasti praskla slacha ci co a vytok som mal v zapasti taku hrcku umrtvil mi to necitil som si dlan
a ked pichol myslel som ze umrem... a 3x mi cucal lebo tam toho tolko bolo a vzdy o 3mm vedla cize cca centimeter som mal napichany a vzdy presiel cez slachy a uplna bolest... potom som ostal lezat na lozku a hodil som tycku ako mi bolo zle
takze viem co je to ked nieco tahaju z klbu a tiez som to odkladal cele leto... a 20.9.2009 som siel pod ihlu
ak by tento zakrok nepomohol museli by mi to rezat von a to by uz bolo asi horsie..
a co viem.. tak bordove gate maju vystuz (chranice) a ked padnes tak to boli viac ako keby si mala obycajne oteplovacky (aspon co som pocul ja nemam take ja radsej lyze ) takze urcite by som si to na tvojom mieste aspon zaviazal elastakom ked uz si tak blba an ejdes si to nechat vybrat a radsej budes mat zapal a potom amputaciu nohy po infekcii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
*sorry, nezvladol som to kissing_heart:
ako nechapem preco zraneny ludia chodia na lyze/bordy inteligencia.. a potom ze su dokakany
@freedomko no hádam nebudem cez zimu teda doma sedeť za sproste kolena a odcucnuť nedam
pripadne ti tam ta voda zamrzne
vies co mozes mat z toho ?
hej boli to mne vytahovali maz zo zapastia poblval som sa ale mam zapastie po roku zas okej pomalicky zvysujem zatazenie niekedy poboli ale ide to....
dostanes sa do fazy ked ta bude bolet kazdy krok tak strasne ze capnes na zem
ale ved chod sa boardovat niekam padni a papa koleno na velmi dlho mozno navzdy
spevnenie ti moc nepomzoe pri vode v kolene lebo zataz ti to nepresunie
budes rada ked ti potom na pohotovosti budu vyberat "cervene vino" z kolena
Inak ked ti vyberaju tu vodu to ani neboli , len ked ti nahodou brnkne ihlou po kostičke .... to je už ina káva
už ani neviem kolko krát mi ju za mlada tahali
a ked pichol myslel som ze umrem... a 3x mi cucal lebo tam toho tolko bolo a vzdy o 3mm vedla cize cca centimeter som mal napichany a vzdy presiel cez slachy a uplna bolest... potom som ostal lezat na lozku a hodil som tycku ako mi bolo zle
takze viem co je to ked nieco tahaju z klbu a tiez som to odkladal cele leto... a 20.9.2009 som siel pod ihlu
ak by tento zakrok nepomohol museli by mi to rezat von a to by uz bolo asi horsie..