Chcel by som si kupit korcule... cital som uz milion rad, o tom ako si vybrat... zapacili sa mi Tempish Airline, pomer kvalita a cena... dokonca ich maju v jednom internetovom obchode vo vypredaji za fakt super cenu... problem... pri nakupe mi to ponuka i
ja som si kupoval prve korcule pred dvoma tyzdnami...urcite si ich chod vyskusat do predajne a nenakupuj cez net, nemusia ti sediet alebo ti moze nieco prekazat, co sa zmeni na utrpenie po case...ak si cital na nete rady urcite si na to narazil...co sa tyka znacky od zaciatku som vedel ze chcem Rollerblade, na Fily som pocul az privela zlych skusenosti
ja mam fily a su super..objednavala som si ich cez net a zmerala som si kolko cm mam nohu a sadlo vsetko..pri vybere velkosti by si mal mat aj taku tabulku, ze priblizne kolko cm je ake cislo
ja mam TRULY MAXIM, hlavne pozeraj velkost koliesok ja mam - 90/24mm, tato velkost je pre pokrocilych, cim su mensie kolieska tym pomalsie vies jazdit, cize pod tuto velkost by som nechcela
82A ABEC7 ak mas tieto velkosti tak je to super a inak znacka mi je jedno tie co mam som kupila v Tescu za 50€ a jazdi sa mi na nich hohohooo
a k tej velkosti, ja mam nohu 37-38 a korcule som si kupila 38, ono je blbost ze si kup o cislo vacsie ako mas nohy, NIE!! Korcule maju byt presne max. o pol cisla vacsie viac nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
82A ABEC7 ak mas tieto velkosti tak je to super a inak znacka mi je jedno tie co mam som kupila v Tescu za 50€ a jazdi sa mi na nich hohohooo