Ahojte, chystám sa kúpiť si kolieskové korčule, ale nejak moc sa do nich nevyznám... našla som tieto, celkom dobrá cena, ale zaujímalo by ma či sú kvalitné, alebo sa po krátkom čase rozsypú...
vyzeraju byt kvalitne, ale ak si ich nevyskusas v obchode len tak objednas tak ti nemusia sadnut co je dost pravdepodobne, jedine preco by som ich nebrala je maly priemer koliesok-80mm co znamena, ze je na nich aj pomalsi chod, najlepsie su okolo 90mm ale inak oplatia sa ak niesi narocna
no pri stave súčasnýých chodníkov treba kupovať fakt kvalitné
ale vyzerajú byť fajn....
ale ak chceš tip na značku, tak ja som si ešte dávno, ešte za slovenských 1000sk kúpila korčule Truly a slúžia skvelo doteraz! akorát že na lavej nohe to predné koliečko vyzerá všeliako, tie naše chodnike wunderbarové, ale tiež som ho už mohla vymeniť za zadné niektoré...
@lawey To je ako s topánkami... všetci si povedia, nemám 100€ na dobré topánky... ale každý rok vyhodí 20€-30€ na nekvalitné a nakoniec to stojí viac ako 1 pár kvalitných. Hlavne pri tých korčuliach som si to overil na vlastnej koži...
Vyzerajú fajn, ale korčule by som bez skúšania nekupovala. Obzvlášť teraz, keď máš kopu sezónnych výpredajov, a v športovom obchode ti (možno) aj niekto poradí.
Ja som si napr. pred 3-4 rokmi kúpila za 100ku moje krásne sivo-modré (fila) a mám ich doteraz, a sú stále v pohode. Sestra za to obdobie vystriedala hádam 3 páry z hentej tvojej cenovej kategórie... Takže ťažko hovoriť o ušetrených peniazoch.
Uplne v skratke by som ti tiez poradil kupit si korcule radsej renomovanej znacky ako Rollerblade, Roces, alebo Fila... ktore budu stat tych +- 100 Eur.
Ak naozaj tolko penazni nenazbieras, alebo jednoducho nechces dat za korcule, tak si ich ale kup urcite v normalnom obchode, kde si ich vyskusas, porovnas viacero modelov, a potom si vyberies.
Pre súčasné cesty sú podľa mňa najvodnejšie nejaké IN-LINE korčule, nie rekreačné.... majú perfektné kolieska a pri vhodnom výbere na tvoju nohu ťa nikdy nebudú tlačiť... je lepšie si korčule najprv vyskúšať ako objednávať cez net....
@karin28398 hej ako za tú cenu sú super a za tei všetky roky sa nerozpadli! a lepšie truly z tesca ako oči na skle výkladu
@eukaryota inak tie fily čo tu boli priadané, môžu byť fakt fajn... filu ako značku mám rada... 25e topánky (je pravda že na svk stáli 50 ) mám už tretím rokom a stále sú vo výbornom stave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lepšie je investovať do niečoho kvalitnejšieho, napríklad:
» www.worker.sk/2835/damske-kol...
ale vyzerajú byť fajn....
ale ak chceš tip na značku, tak ja som si ešte dávno, ešte za slovenských 1000sk kúpila korčule Truly a slúžia skvelo doteraz! akorát že na lavej nohe to predné koliečko vyzerá všeliako, tie naše chodnike wunderbarové, ale tiež som ho už mohla vymeniť za zadné niektoré...
Ja som si napr. pred 3-4 rokmi kúpila za 100ku moje krásne sivo-modré (fila) a mám ich doteraz, a sú stále v pohode. Sestra za to obdobie vystriedala hádam 3 páry z hentej tvojej cenovej kategórie... Takže ťažko hovoriť o ušetrených peniazoch.
Ale je to vec priorít a vkusu.
Ak naozaj tolko penazni nenazbieras, alebo jednoducho nechces dat za korcule, tak si ich ale kup urcite v normalnom obchode, kde si ich vyskusas, porovnas viacero modelov, a potom si vyberies.
@eukaryota inak tie fily čo tu boli priadané, môžu byť fakt fajn... filu ako značku mám rada... 25e topánky (je pravda že na svk stáli 50 ) mám už tretím rokom a stále sú vo výbornom stave
určite nie nejaké lacné z tesca...