@makiri akože, necháp to zle ja sa pýtam veľmi informačne, nie aby som sem napísal že olalaaa kúpil som si dvadsať macbookov, suckujte mi všetci dick lebo som najlepší . Hej ? chápeme sa.
@8 a mám chuť oznámiť aj to že ho nechcem, lebo aj keby mam dostatok peňazí na daný produkt, takkúpim lacnejšiu alternatívu a zvyšné peniaze použijem na niečo iné
mala som 3 postupne a teraz 0. hihi ale doma mame este 2 len ne su moje. ako boli sympatikus ale si myslim ze investovat sa oplati do inych veci hlavne do sporenia kym byvam s rodicmi a vyciciavam ich.
mam 2 i pody shuffle a touch..ale shuffle som vyhrala v podstate a touch mi bol darovany, takze je to skor nahoda ze ich mam, lebo sama od seba by som si od applu asi nic nekupila (prilis drahe vsetko)
iPod, mam ho rada, ale keby som ho mala kupit ja, za take nekrestanske prachy by som si vybrala urcite nieco ine. Platenie za znacku neuznavam, doteraz sa cudujem preco to ex doniesol z ameriky ked aj on bol antiapple. Ale nestazujem sa, sluzi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
preesne to som tu chcel napisat..
ale keby som mohol, tak
-6
Používam ho ako USB-čko, lebo hudbu nepočúvam.
musela som zarýmovať sorry
najviac fail je aj tak nekonečný a k ničomu nevedúci fajt pro-anti jablko.
a neviem co proti nemu ludia maju
teda ja by som ho nechcela, lebo vo vseobecnosti nepotrebujem k zivotu taketo technicke hracky, ale kebyze nieco take dostanem, nestazujem si
Ale tak keby som mala kopu peňazí na rozhadzovanie, isto by som si niečo od Applu kúpila
a pôvodne som chcela napísať presne @1
samozrejme ludia ktori potrebuju pozret akurat facebook nemaju sancu vyuzit potencial OS a budu nan radsej nadavat