Ahojte, mám sony ericsson xperia x8. Keď sa sestra potkla o kábel z nabíjačky, musím ho nabíjať pomocou gumičky, pretože prípojka v mobile je "vyheganá". Prosím koľko by som musela zaplatiť, aby mi to šlo bez problémov??
Neviem ako je to u se. Nokia to ma vacsinou jednoduchsie. Kupim konektor za par eur, rozoberem telefon, vymenim konektor za novy a telefon znova zlozim.
@sandy114 JA TI POVIEM ZE JA MAM SONY ERICSON ELM A SPLNA VSETKO CO CAKAM...MA MP3...PAMETOVKU....DOBRY FOTAK 5MPX...WIFINU.....VELKE PAMET..ODOLNOST...JE VYROBENY EKOLOGICKYM PROCESOM...MA GPS...A ZATAL NO PROBLEM....A ZA LACNE LOVE A NEPOTREBUJEM NEJAKU NOKIU ALEBO X PERIU ALEBO INU PRERIU MNE STACI KVALITNY FON Z TLACITKAMY A NIC SA MY NEDOJOBE JAK FURT NA NOKIACH DISPLEJE DOTYKOVE SA DOJEBAVAJU A NA IPHONOCH LACNE NEKVALITNE LACHKO PRASKUTELNE SKLO NA DISPLEJI....UZ ASI U 10 SOM TO VIDEL..A NEHOVORIM ESTE O TOM ZE TAKY FON S TAKOU TECHNOLOGIOU A OPRECNYM SYSTEMOM JE LAHSIE PODLA MNA HECKNUTELNI A VIAC SA BUDE NIEKTO O TI SUBORY ZAUJIMAT AKO Z NEJAKEHO STAREHO FONU...U IPHONU BOLO UZ PARKRAT ZAZNAMENANE ZASIELANIE DAT (TAJNE-UZIVATEL HO NEVIDEL A NEVEDEL O TOM) NA NEJAKY SERVER V USA... ??? TAKZE ASI TOLKO KTOMU...HLDAM FUNKCNOST A PRAKTICKOST A NE CI JE RUZOVY,MALY,ALEBO TAKY A TAKY NA MAKANY..JE TO MOBIL...-TELEFONOVANIE--CIZE TO JE ZAKLAD A OSTATNE UZ POJDE NA UKOR KVALITY -MENSI MENEJ VYDRZI AKO TEHLA- ALE JE NAMAKANEJSI???PSYCHO MYSLIENKA...PODLA MNA..MOJ NAZOR...PARDON
@malcharek za prve, vypni si caps lock, otrasne sa to číta... a za druhé, kontakt na telefone sa môže pokaziť každému na HOCIJAKOM mobile, či už na xperií, iphone či nokii 3310, hlavne keď o kábel niekto zakopne... a za tretie, táto diskusia nemala byť o tom, čo ty potrebuješ mať v mobile, čo ty chceš od mobilu, ale o tom, že potrebovala odpoveď na jednoduchú otázku a nie prednášku o rúžových mini namakaných mobiloch... ty si maj pre mňa za mňa aj mobil s čiernobielou obrazovkou a nikoho to zaujímať nemusí, rovnako ako teba nemusí zaujímať kto má xperiu
@sandy114 1.caps lock som mal zapty naschval lebo som krical!! 2.predpoklad ze vesci hrubsi telefon (nie sice taky namakany alebo vsemocny ako mensi a ´´ruzovy´´ ) vydrzi vac ako nejaky tenucky namakany je logika.. 3.zaujimave ze ja o kable nezakopavam (cenim si veci) uz len pre to aby sa my taketo nestalo (teda ten kto zakopava o kable a nesprava sa k veciam ako ma tak asi ma aj predpokladat ake nasledky to bude mat---dojebany kotakt,pokruteny kabel,poskodene kontakty) 4.radcej ciernobiely a funkcny 5 rokov v kuse a raz menit baterku ako kazdu chvilu riesit displej,nejake virusy,alebo skratka problemy softwaru co na starych nejsu... HAWGH....
@malcharek asi som sa nevyjadrila dosť jasne, lebo som mala vypnutý caps lock - v tejto diskusií tvoj názor na tieto nové telefóny nikoho nezaujímal, chcela vedieť čo by stála oprava a nie aký mobil preferuješ TY
@sandy114 1.pokial viem toto je slobodne forum cize clovek si sem moze vypustit nazor aky chce ako chce kedy chce o com chce... 2.na spisovnosti zrejme nezalezi ked si pochopila o com hovorim... 3.ak chces nazor na nabijanie tak tu je:oprava plosneho spoju co je zrejme odpaleny (na ktorom su peiletovane kontakty) bude stat zrejme vac ako novy fon...cize mne,opakujem mne ze radsej budem mat fon ktory sa my oplati kupit aj novy viac ako dat za opravu...ten moj ma vsetko co treba ako som spomenul wifi,mp3,pametovku,dobry fotak kameru,atd cize to neni ziadny ciernobiely fon ani tehla a vydrzal zatal vsecko..oprava na mojom by mozno stal menej ako na xperii no zrejme tolko co aj moj novy telefon...no btw. chcel by som vidiet kto by sa s takou opravou akou je vymena spoju zapodieval ked ide o taku mikro technologiu co pajkuje/letuje robot s hrotom tenkym ako vlas a doma mas akurat pajkovacku klasicku co mozes s tym droty letovat cize treba na to odbornika co ma znalosti a odborne nastroje akoym ta letovacka je a teda za toho odbornika treba vela platit...doma na 3310 ked my odisiel reproduktor tam sa nelaetovat dal v poho..no ked som uz videl novsiu nokiu tusim e52 tak tam uz by som to tazko spravil...cize mne z toho vychadza jedine...cim lacnejsi telefon a nie prave najmensieho dizajnu bude lacnejsi na naklady ako ten profi...prisaham bohu ze servisovat starsie telefony bolo lahsie ako tie novsie kde je vsetko mikro a spolocnost to riesi zvecsa tak ze nevymeny konkretny diel (v tomto pripade konektor na nabijanie) ale vymeni kus za kus..telefon...lebo aj pre nich to je lacnejsie ako mat zamestnaneho technika platit ho aby menil a riesil problemy...teda ked si to nedovolia oni tak bezny clovek asi tazko z financneho hladiska....
@malcharek áno, ukázal si všetkým, že všetci čo majú android sú idioti a len a len ty máš najlepší mobil, lebo má pamäťovú kartu a dokáže prehrávať mp3, cg... a na gramatike záleží
@sandy114 NIE...CHCEM TYM POVEDAT ZE NIE SU IDIOTI ALE ZE JE SMENE BRAT VECI KOLI JEHO DIZAJNU A TOM ZE ´´LETÍ ´´ PRÁVE NA ŠKOLÁCH A VSETKY DECKA LEN MOBILE CHCU S DOTYKOVYM DISPLEJOM LEBO ON MA A TAMTA MA (MAM TAKU ISTU SESTERNICU NA ÚKOR KVALITY TOHO TELEFONU...CIZE RADSEJ VECSI A V POHODE FUKCIE NO VYDRZI KAO MALY NABUSENY FÓN CO JE COOL NO NEVYDRZI TOLKO CO TEN CO NENI COOL..TOLKO... cpslock
@sandy114 to ne..ale to ze ma ides presvedcovat nekorektnými argumentami.....a vobec dumat nad takou malickostou akou je gramtika na webe na fore je smiesna ked si pochopila o co ide lebo to je jasne ze to bola iba ustipacna poznamka ni nebola opodstatnena lebo napriek nespisovnosti si pochopila...zaujimave...tak asi neni az taka dolezita...
@malcharek tak gramatika je základom inteligencie a väčšina (inteligentných) ľudí ani nemusí rozmýšľať kde aké i/y ide a dáva ho tam automaticky a potom sú takí, ktorí do slovného spojenia "nič sa my nedojebe" dajú po M ypsilon... alebo do množného čísla...
@sandy114 a co sa stane????padne svet???nie...nestane sa nic...a to nic ty vyhadzujes na poovrch...uz nejsme v skole dostaneme za gramatiku znamku...mozme pisat ako chceme ..sme slobodny....Štúr si tiez s tym hlavu nelamal a mal podla teba podlomene IQ????ja si myslim ze ne...
@malcharek no áno, práve si sa pochválil že neovládaš to, čo ovládajú malé deti v škole ... ale skús si tak napísať motivačný list a uvidíme, či ťa niekto pozve na pohovor do práce
@sandy114 TO ZE TAK NEPISEM NEZNAMENA ZE TO NEOVLADAM...AKY POHOVOR??AKA PRACA??CO MELES???VYSE ROKA SOM PRACOVAL PRE FIRMU KTORA MA V OBLASTI FITNES VYHRADNE PRAVO PRE DVOZ A PREDAJ NA SR. A ČR ZNACIEK LIFE FITNESS (uznavana a vyznamna znacka fitnes strojov-pre predstavu pás do fitka v strednej triede asi okolo 12-13 000 € bez dph...dalej doplnky vyzivy atd....po roku aj pol som sa rozhodol odist z dovodu ze ma stryko zavolal do USA za nim robit a byvat....poviem ty ze ani raz ani v jednom pripade my ziadna gramatika nepomohla,ani motivacny list ani nic podobne...no skor napady a efektivita prace..to hybe svetom..ci vies makat a ako efektivne....to ze niekde napises to a to nikoho nezabije aj ked mozno pohorsi no keby v robote nieco pojebes co uz sa neda vratit (ako napriklad pismo na papiery) tak to ludi zaujima!!
@22 *vyrobcu .... @sandy114 este k tej ´´spisovnosti´´ ako hovoris len jedno (to ze ta to ucia ucitelia na skole neznamena absolutne nic lebo ak hladas podstatu v spisovnosti a nie v podstate myslienky je zvratene a nelogicke)
@syma235 jo a este jedna vec...ja som nepovedal ze si blba to si povedala ty..len si si mala vybrat fon ktory ty bude vyhovovat...poloz si otazku ci naozaj n atej xperii aspon zo 40% vyuzivas ten operacny system a vsetky funkcie tohoto mobilu a potom otazku ci by ty nestacil nejaky mozno slabsi no za to odolnejsi....no v kazdom pripade neprekrucuj lebo ja vobec nemyslel ani nenapisal ze si blba len neopatrna pri vybere mobilu...polovicu ludi co poznam aj viac si vybere mobil podla toho aky je pekny,ci je cool a ako vyzera...ne na co go vyuziju...
@malcharek nehnevaj sa, ale ty si podstatu myšlienky vyjadril tým, že si vysmial dievča za to aký ma telefón len preto, že ten telefón nevyhovuje tebe (bez ohladu na to, či ju poznáš atď)... a keď k tomu pridám tú gramatiku, tak mi z toho vychádza blbosť na entú... a mimochodom, gratulujem k tomu, ako si sa musel pochváliť, aké skvelé práce si mal, aj tak len vidím, že neovládaš to, čo sa učia deti na zš...
@sandy114 ????ty prva si sa zacala chvalit a ohradzovat ze mojou gramatikou nenapisem ziadny list pre zamestnavatela cize som ty len ten fakt vyvratil...nevidim ze by som tu babu vysmial len som trosku ustipacne a ironicky poznamenal moju myslienku....
@malcharek neviem aký ty máš slovník, ale ja tak viem, že keď ironicky a uštipačne poznamenáš myšlienku na niekoho, tak to je výsmech... a čím som sa začala chváliť? mobilom ako ty? prácou ako ty?? pobytom v zahraničí ako ty?
@sandy114 ty trubka keby si mna neobvinila nepriamo ze zle pise,vysmieva sa,ma zapaty capslock = kokot co nic nedosiahne .. tak som ty to musel vysvetlit lebo opak je pravdou ako som napisal...keby to nepoznamenas tak nic nepoviem o tom..cize ne chvalenie ale branenie si seba sameho...no kedze ty si slepa a meles si svoje lebo nechces prijat pravdu ze aj clovek ktory je podla teba nevzdelany ( som vyuceny automechanik=schoval by som ta ohladom aut do vacku..súdim ta preto???ty zas mas lepsiu gramatiku (ktora my je prikazovana=som slobodny clovek=slobodne sa rozhodnem ako budem pisat=zakladne pravo sloveka byt slobodny)....a este jedno..ja sa nepotrebujem chvalit mobil...nie je ani pravy dokonaly k modernej dobe no musel som pukazat cloveku co ma 14 rokov a vybera si mobil podla toho lebo je ´´cool´´ a prave leti a maju ho moji spoluziaci atd... no skor si ho treba vyberat podla toho co od neho cakam=kvalitu ( konektorov s plosneho soja urcene na nabijanie alebo pripojenie USB alebo sluchatok) a tak dalej...cize keby taky telefon má tak sa jej spoluziaci mozno smeju no nemala by problem s nabijanim a nezalozila by toto cele forum a my by sme sa nehadali..sme ludia..cize prijmi fakty...a ked este 14 rocne dieta v podtate( nehovorim ze ja som 54rocny veteran no skola ,stredna.praca,a odchod do zahranicia,prostredie kde som sa pohyboval a rozne ine zivotne skusenosti ako policia atd) bude pisat ze ty mas take take argumenty a ze som ju v podstate len vysmial a uznal za blbu...tu nie su moje slova..ja som len slobodne vyjadril moj nazor...nepaci sa???nepiste my,nechajte si to pre seba lebo niekedy si je treba najprv otvorit oci a popremyslat...potom mozem pisat.
@malcharek ja som sa najprv chytila len toho, že si sprdol chudák dievča za to, že má mobil, ktorý sa tebe nepáči/nevyhovuje a že je len a len jej vec, aký mobil má (čo mi prišlo hlúpe) a až potom som si všimla tú gramatiku (čo mi prišlo smiešne)... a ty si sa už ďalej zhadzoval tým, ako si písal a ako si sa potreboval ohradzovať tým, aké máš všetko super, zatiaľ čo všetci okolo sú sprostí, tak sa zamysli nad sebou... ale ako píšeš, je to len môj názor na teba a ja som si ho len napísala na slobodné fórum a miesto toho, aby si uznal, že si TRÁPNE začal zhadzovať dievča, tak si sa začal chváliť, až to tu celé začalo SMRDIEŤ...
(btw najviac sa mi páči, že jedna moja veta ťa dokáže vytočiť tak, že napíšeš jeden dosť dlhý sloh, keby polovica z toho čo som napísala nebola pravdou tak ťa to tak nežerie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(btw najviac sa mi páči, že jedna moja veta ťa dokáže vytočiť tak, že napíšeš jeden dosť dlhý sloh, keby polovica z toho čo som napísala nebola pravdou tak ťa to tak nežerie )