Koľko času by mal chlap ešte premrhať kvôli babe ktorá ho nechce preto, že má ten chlap vážne problémy? Alebo mal by napriek všetkému ešte vydržať a bojovať ďalej?
Možno si poviete, že som hlúpy, naivný, že som debil ale mne je to jedno. Chcem poznať na
@Joker75 : Ak ťa nevie podržať keď máš problémy, o čom by bol vzťah s ňou? Môžeš sa pokúsiť jej to nasvietiť z tvojho pohľadu (ak o ňu naozaj tak veľmi stojíš) ale ak niekde na teba možno čaká nejaká, ktorej nebudeš musieť vysvetľovať nič...
@Joker75 Myslím si že by si mal sa na nu vyjebať (teda ak je to podla teba realna príhoda nie nič vymyslené) a proste nanu nakričať a hodiť po nej činku ale naschvál sa netrafiť nech sa bojí, a vyhod ju z bytu a ak patrí jej, tak sa zbal a ked za sebou tresknes dverami tak nech sa rozjebu.......
Vydržať 0 dní problémy budes mať furt takže furt ťa bude nenávidieť omg naco si takto srať život dpč kvôli niakej babe omg...
@jasminee tie vážne problémy sú problémy v tej podobe, že mne samé pochybné osoby doslova zničili, rozvrátili život a nakoniec som ešte ja ostal najhorší. ja som taký človek, že viem pomôcť, viem si toho druhého vypočuť ale keď ja sám potrebujem aby mi niekto podal pomocnú ruku tak sa každý na mňa (myslím, že ešte slušne napísané) vyserie pretože viem, že sám sa tým osobám neubránim tak akoby som chcel alebo potreboval. ona tá baba veľmi dobre vie, že som potreboval a potrebujem jej pomoc aby som sa svojich ASPOŇ najvážnejších problémov zbavil raz a navždy ale s ňou to ani nehne. ona je proste ku mne ako kameň, ako chladná skala. a to pritom len preto pretože som jej kedysi o sebe zaklamal.
Som cakala, ze to je tvoje forum podla popisu si v statuse pisal, ze len ona ta moze vytiahnut z problemov, ale nemozes si pomoc vynucovat...a cakanim nic nezmenis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vydržať 0 dní problémy budes mať furt takže furt ťa bude nenávidieť omg naco si takto srať život dpč kvôli niakej babe omg...