AoY =D Chcelaa by som sa spýtat ako ste na tom vy?? =D kolko času tráávite denne pri počiitači?? =D Ja osobne odkedy mám počítač priamo v izbe ( už to bude niaky ten rok, rok a pol) som tam furt =D pretožee ma nikto nekontroluje ... rodičia chodia spááwat
Úf ludiaa =D dakujeem...to znamenaa že aj ostatnýýý táám dokaažete byt nacapenýý aj pol dna, ked už nie celýýý =D tákže newidíím dowod sa menit.... ostanem pri mojom počííítači =D možno nad tym pouwažujem cez školskýý rok....teraz idem totiž na strednuuu, tak sa budem wiacej učit =D
ja 3-4 hodiny denne a som rada ze to mam obmedzene inak by som bola uuplne zaavisla... a moj pes by bol zanedbanýý
@Natalik8p stiahni si program "KidsWatch" a tam sa da nastavit kolko budes denne pri compe a po napr 3 hodinach ti to vypne a uz sa ti nebude dat prihlasit na tvoj ucet... a je to vybavenee
@natalik8p to ze ides na stradne nemusi znamenat ze sa budes viacej ucit =D ja chodim na gympel a ucil som sa asi tak 10 krat za polrok (vacsinou pred pisomkami) a priemer na konci mam 1.7 asi =D
@24 Hybaj na bicykli dakde do prírody...:_D Ja tiež strávim spústu času pri kompe...keď rátam 5 pracovných dní v týždni po 7,5hod plus doma robím pol života hudbu, chat atd., no miestami sa fakt musím zodvihnúť sadnúť na bike a ísť dakde do kopcov alebo k vode aj v tom prípade ak sú všetci kamaráti obsadený, alebo je práve polnoc a všetci spia. Tak neváhaj a uži si cvíľu relax bez PC...
tak maximalne 3 hodiny ked mam co robit .) ale tak nejako vela casu pri pc netravim ...to skorej brat ...aspon 10 hodin kazdy den je jedno co robi alebo proste je stale na pc
neviem co je ti natom take smiesne.A ako sa donutit aby si nebola tak dlho na pocitaci? skus si kupit daku fakirovu stolicku na kt. budes prinom sediet, urcite pomoze
Jaaa sa normaaalne kochaaam =D kolko sa waaaas tu zapojilo do tejto diskusie =D asi tééma počííítač je u každeeho znáááma =D ako tak čiiitam waše príííspewky normaaalne že samýýý zaaawyslaci z waaas =D aaa dakujem aj za waše rady, určite wyskuuusam =D aj ked newjem či pomožu =D ale aj tak w kazdom prííípade dakujem =D
@fernet271 ty piˇa pojeˇaná, kto ti tu je gambler? lapíš pri pc od 6:30 čo som išiel ráno behať, máš neustlatú postel, ešte si v pyžame, an isi sa ráno neumyla, ja som vyčistil celý bazén, znova napustil, povisával barák a večer ešte budem kosiť... čo urobíš dneska ty? ty chytrá?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
všetci hovorili tak že 1-2-3 hodiny..a ja jediná ako závislá gemblerka že tak 7-8 hodín
ale je to pravda!
Pracovné Dni : 2-6 hodín
Víkend : 2 - 10 hodín
Školský rok - pracovné dni : 2-4 hodiny
Školský rok - Sobota : 2-10
Školský rok - Nedeľa : 2-5
@Natalik8p stiahni si program "KidsWatch" a tam sa da nastavit kolko budes denne pri compe a po napr 3 hodinach ti to vypne a uz sa ti nebude dat prihlasit na tvoj ucet... a je to vybavenee
Su aj take nudne dni, ze som tu aj 12hodin, alebo kym sem nechce ist brat...
Ale zase ked mam okolo seba kamosov aj tyzden, ze sme nekde na stanovacke napr. tak mi to nechyba vobec
cez robotu 4h
vikend 12h