tak už som tu s treťou otázkou ohľadne cigariet, zaujímama to, sám som nefajčiar, a myslím si že dobre robím, ale každý deň vidím okolo seba desiatky fajčiarov, niektorých závislých a aj menej závislých, tak priznajte sa vy koľko cigariet vyfajčíte za deň/24 hodín? pa romscho
ako ja tak podla toho zee...aku mam chut..niekedy dam na den len jednu-po skole, niekedy tri, niekedy aj sest ked mam nervy alebo problemy...ale tak vacsinou 5 nvm..
@lucates to mi je jedno, ako to vyznieva...open minded cloveku dojde, ze z odpovede "nepocitam to" sa neda urcit, ci fajcim, alebo nefajcim, iba to, ze nepocitam...
@13@pubertslatinocelny - odpoved "nepocitam to" znamena to, ze fajcim, ale nepocitam kolko cigariet...ked nefajcis, tak nie je co pocitat, a tak neodpovies "nepocitam to", ale "nie je co pocitat", respektive "nefajcim"...take moznosti tam vsak nie su, lebo toto je anketa pre fajciarov...nemusia byt vsetky ankety robene tak, aby boli obsahovo urcene pre kazdeho...
nepriecim sa, na jednej strane mas pravdu ty... na druhej ale ja ozaj nepocitam, kolko cigariet denne vyfajcim
ale akceptujem, ze je to anketa pre fajciarov @lucates
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale akceptujem, ze je to anketa pre fajciarov
@lucates