pravé ucho-5 a ľavé-2.....plánujem pokračovať...len keby sa mi nestrácali náušnice ..a inak som mala v prvej dierke piercing z jazyka a dobre to podľa mňa vyzeralo
na mna viac nausnic posobi mega-odpudzujuco...celkovo je to neesteticke a hlavne ak ma niekto jednu nausnicu zlatu a druhu striebornu..alebo jednu bizutku a druhu hned vedla striebornu...
@koprdil dotyčný na fotke by si mohol uši občas aj vyčistiť..Ale ten piercing..mňam.Keby som jedného dňa mala dostatočne krátke vlasy, dvakrát bych neváhala.
ja mam na jednom 3 plus jednu na boku a na druhom 4 plus jednu hore.. dakedy som chcela aj tunel, ale si myslim, ze ked budem starsia, tak to budem lutovat.. aj teraz rozmyslam, ze si vyberiem niektore nausnice.. ale len tie, piercingov sa nevzdam asi nikdy
noo ja mam v jednom uchu 4 diery a v druhom 1 cm tuneel ...ale planujem nad neho este 1 dierku......ale na chalanoch sa mi pacia len tunely ale dierky urcite nie....jak sa dava fotkaa???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Ale pekné je aj, keď má niekto v jednom uchu napr. 15 náušníc.
pokial nemate tolko dierok ako pravy emental alebo ementaler,ramzes... tak je to onicom..
ale nie ja osobne som zvazoval tak 3-5(ziadne tunely) a +1 ak ratame aj vstup do zvukovodov
akurat že chcem mať 4 + 4
Na dalsom bud iba klasicka dierka alebo tunel = 1 dierka