Koľko do seba naliať aby som bol opitý a zároveň aby mi to nespravilo napr. výpatky pamäte :D
Proste zajtra sme dohodnutý s kamosmi ze na jednu oslavu prídeme ozraty, ja moc často opitý nie som, tak sa vás pýtam, ako to neprehrať? chcem byť dosť ozraty ale zas nech sa udržím na nohách a nech ale si pamätám čo bolo aby som nebol ozraty koľko
boha šák normálne pi kým dosiahneš ten stupeň ožratosti ktorý chceš, nie? aj keď teda nechápem, to sa akože ožerete každý sám a potom tam dojdete sa stretnúť až? šák to je kokotina, ožieranie sa je vačšia sranda ako len "bytie ožratý"
@dannyd14 no tiež si myslím...
buď plyn...inak plyn=flysser=sexywoman
truestory.
Dneska mi inak písal tsku zhodou okolností...takže on tu tak kočíruje hore dole...raz tu je, raz tu nie je. Resp. on tu je furt, ale furt na inom fejk nicku...
Pit by mal ten co ma aspon nejake rezervne mozgove bunky ktore si moze dovolit stratit. Nemyslim ze ty by si to rozdychal. Ale ak sa predsa rozhodnes, proste pi, az kym ti chlapik v sanitke nenaleje posledny.
@sexywoman
1. každý človek má odlišne silnú rezistenciu na chlast
2. to obdobie v živote čo väčšina ľudí v mladosti má, keď majú okná a grcajú, zvykne byť o tom, že sa dotyční snažia zistiť kde majú mieru.
3. čiže neexistuje spôsob ako vedieť koľko zvládneš. Musíš si to zistiť sám metódou pokus-omyl.
@sexywoman no takto, ja ked som vypila 9 borovičiek+pohar jinu+neviem kolko bieleho vina+neviem kolko červeneho vina+pivo tak som si skoro všetko pamätala ale chodiť som už poriadne nevedela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ono hlavne to netreba preháňať zo začiatku a hned do seba naliať neviem kolko ...
no ale zámerne sa ožrať je vééééééééééľmo škaredo
buď plyn...inak plyn=flysser=sexywoman
truestory.
Dneska mi inak písal tsku zhodou okolností...takže on tu tak kočíruje hore dole...raz tu je, raz tu nie je. Resp. on tu je furt, ale furt na inom fejk nicku...
1. každý človek má odlišne silnú rezistenciu na chlast
2. to obdobie v živote čo väčšina ľudí v mladosti má, keď majú okná a grcajú, zvykne byť o tom, že sa dotyční snažia zistiť kde majú mieru.
3. čiže neexistuje spôsob ako vedieť koľko zvládneš. Musíš si to zistiť sám metódou pokus-omyl.
be carefull, know your limits!
asi 7-8 rumov. alebo 9. neviem.