máme teraz v meste, dá sa povedať, že skôr na dedine nového zubára, a keď mi povedal, že 5€ za plombu, tak ja len, že wtf.. tak chcem vedieť, ako je to u vás
@cltr0n tak ak ti musel vŕtať plombu, čo predtým zle urobil a ešte celkom novú, asi by som zvážila zmenu zubára
A inak zatiaľ neviem koľko si pýta, mam novu zubárku a po prvej návšteve som platila 60e a bola v tom vstupná prehliadka, kompletný rontgen a aj dentálna hygiena takže som bola dosť milo prekvapená
@sasi2680 tiež neviem... to ma na tom dojalo najviac, plomba nebola nová mala už rok a pol. A aj keby som to mal platiť tak 15 eur je smiešna cena oproti tomu čo za pecky si niektorí účtujú.
Naposledy som platil cca 60 eur za RTG, injekcie, vrtanie a bielu blombu v ultra modernej sukromnej klinike. Nemam poistenie, takze je to vcelku nizka cena.
@hetfield tu nie je privatne zdravotnictvo regulovane do takej miery ako v USA (kde vsetko urcuje AMA), takze tu vstup na trh nestoji prakticky nic. Napriklad teraz zijem v malom meste a casto tu vidim aj zubne kliniky otvorene v garazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A inak zatiaľ neviem koľko si pýta, mam novu zubárku a po prvej návšteve som platila 60e a bola v tom vstupná prehliadka, kompletný rontgen a aj dentálna hygiena takže som bola dosť milo prekvapená