Ja mám rád filmy, ale som taký zvláštny v tomto, lebo ma moc nebaví sedieť a čumieť na film 2-3 hodiny. Takže sa k tomu musím vždy tak trošku "donútiť". A keďže som nevidel ani tie základné veci, ktoré by mal vidieť každý, tak som si povedal, že tento rok dám 50 filmov!
Akoze nejake nove co som nevidel? ... tak mozno aj 0
Ja ked nemam co robit hram online hry, alebo si pozriem šport v tv, alebo simpsonovcov, futuramu, teoriu velkeho tresku... ci ine... ale teraz nemame tu stanicu...
neiem, ci som dal spravne cislo, ale tak si vravim, ze v priemere asi pozeram menej ako kazde dva tyzdne, takze tych 10-20 by mohlo sediet. A ak ratame take, co som este nevidel, tak potom asi aj menej ako 10 xD
Veľmi málo, som skôr zberateľ naozaj kvalitných, menej známych, alebo zvláštnych filmov. Ale niektoré ak mi čas dovolí pozriem. Cez rok nemám čas, tak max v zime
Za rok 2018 to bolo cca 110 filmov ale tak tam som bol mesiac po operacii a len som chilloval co isto dost navysilo skore.. inak sa podla mna drzim tak na 70 filmoch rocne cca
@majmarad presne - kvalitne, menej zname, zvlastne filmy. Uplne rovnako to mam. Ale za posledne roky neviem ci som videla vobec nejaky film. Preto tie moje oblubene su tak este z 90 rokov, mozno do 2010.
@barky Fuha, uz strasne davno som nepozerala filmy, tak si teraz asi nepospominam nazvy. Teda okrem toho linku v mojom komente vyssie. Detska hra (nie ale ten horor z babikou, no o takej rodine ktora sa zobudi zabetonovana vo vlastnom dome), 4 izby, Jedna ruka netleska, 12 opic, Plytky hrob, ... Skusim si este na nejake spomenut.
Ale taka topka zo zvlastnych filmov je asi V kozi Johna Malkovicha.
A z dokonalych filmov Zivot je krasny.
(oba su v tom linku)
Netuším kolko, ale ja pozerávam vela filmov, vačšinou každý deň. Seriály velmi nemusím, pretože dej je strašne natiahnutý a častí je príliš vela. Možno som ich videla aj viac ako 100, keď rátam filmy, ktoré som videla niekoľkokrát za tento rok
@majmarad napr to co mi poslala azizi som videl vsetko a co som nevidel mam napocudovanie v ntb v zlozke : nepozrete ale to tore tanci ma zaujalo to si dnes hned pozriem
Keď som bol mladší tak som bol každý rok v rozsahu 50-100 a niektoré roky aj 100+. No v posledných rokoch je to menej. Tento rok som videl len: Endgame, Good will hunting, Captain Marvel, prvú hodinu z Full Metal Jacket a polhodinu z Meet Joe Black.
@majmarad ako ked skoncim s jedným velmi vyzivnym serialom, alebo skor miniseriou Godless - odporucam chystám sa na grindhouse filmy mam zoznam ale to neznie kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja ked nemam co robit hram online hry, alebo si pozriem šport v tv, alebo simpsonovcov, futuramu, teoriu velkeho tresku... ci ine... ale teraz nemame tu stanicu...
Ale taka topka zo zvlastnych filmov je asi V kozi Johna Malkovicha.
A z dokonalych filmov Zivot je krasny.
(oba su v tom linku)
alebo » www.csfd.cz/film/87609-mali...
» www.csfd.cz/film/8628-a-i-u...
» www.csfd.cz/film/8364-sesty...
» www.csfd.cz/film/42136-cest...
» www.csfd.cz/film/173957-saw...
» www.csfd.cz/film/29484-ukra...
» www.csfd.cz/film/2356-mlcen...
» www.csfd.cz/film/5393-2001-...
» www.csfd.cz/film/2982-prele...
» www.csfd.cz/film/224149-ote...
» www.csfd.cz/film/227786-int...
» www.csfd.cz/film/4415-sen-n...
» www.csfd.cz/film/4747-noc-n...
(toto som nevidela, ale strašne chcem!)
» www.csfd.cz/film/227201-dea...
» www.csfd.cz/film/69516-cerv...
(seriály)
@barky Ktoré by si mi prosím najviac odporučil ty, keď už teraz aspoň približne vidíš môj vkus?
no skuste, inak azizi tiez som videl az na dva filmy vse
» www.csfd.cz/film/351404-mal...
» www.csfd.cz/film/506314-a-p...
» www.csfd.cz/film/79708-subu...
» www.csfd.cz/film/434636-blo...
» www.csfd.cz/film/425502-nap...
» www.csfd.cz/film/350816-ziv...
» www.csfd.cz/film/297710-zat...
» www.csfd.cz/film/228433-v-b...