Tak trosku som sa seba musel pýtať celý čas načo to vlastne počítam a načo je komu dobrá taká info... Takže číslo 157.
To čo ma viac zaujalo, koľko filmov ma vlastne nauzaj zaujímalo z tadiaľ že som si dokázal spomenúť na dej a neorientoval sa len podľa názvu postáv a pár flashbackov.Pri starých filmoch typu casablanca, vertigo, niekto to rád horúce, to je asi trochu opodstatnené, keďže som ich vydával ako dieťa ešte na STV alebo VHSkách, Aj keď tie známejšie sa mi maria že boli v rámci neďeľného popoludnia na markíze v jej začiatkoch. Ale koľko ich je aj nových. Faunov Labirint ten už fakt si pamätám len podľa pár obrazov a ani také pecky ako star wars, sa tam neudržali (za to indyho filmy si vybavujem v mnohých detailoch) a často sa mi tam udržali hlavne obrkokotiny.
Najviac ma ale ziritovalo keď som poklad s názvom "v mene otca" je tak nízko a prečo je napríklad Temný ritier tak vysoko. Ako oka Ledger bol ako Joker neprekonateľný a každé jeho zobrazenie od tej doby nebude nikdy schopné ho dohnať, ale inak nevidím dôvod aby bol tak vysoko... Alebo vidieť nezmysel ako Interstellar na 32... hmm Viac ma tam ale tešilo čo všetko som tam nenašiel ako našiel. Chvíľami som sa bál, že tam objavím gravitáciu, alebo nebodaj históriu násilia či komiksové blockbustery ako Deadpool, Iron man, Avengerov, alebo nedaj boh transdormerov. I keď Logan mi tam kole oči poriadne...
Veď tých 250 filmov je hodnotených podľa užívateľov. Nie je to rebríček "250 najlepších filmov", ale 250 filmov, ktoré sa ľuďom na IMDb najviac páčilo. To neznamená, že tie filmy sú automaticky "naj". Nepríde mi to ako nejaký relevantný rebríček. Pozerám si hodnotenia, ale beriem ich s rezervou. Je tam veľa fanboyov, ktorí dajú filmu maximálny počet hviezdičiek len preto, že je tam ich obľúbený herec/herečka/režisér, pritom daný film možno ani nevideli. A potom sú veci, ktoré sú miestnymi užívateľmi zvozené pod čiernu zem, pričom nemusí ísť automaticky o zlý film.
fuuu ja som napočítala okolo 20 a menej. Dosť málo, ale je to tým, že ja pozerám skôr seriály a na filmy nemám čas. Aspoň si teda nahováram, že nemám. Je to pre mňa praktickejšie, i keď niekedy je lepšie, keď si človek pozrie jeden dobrý film ako x epizód hlúposti.
@primitiv myslíš? ale seriál ťa časovo viac zaťaží. Snažím sa teraz radšej si pozrieť film a nerozpozerávať si seriály, lebo človek je na tom pomaly akoby závislý a mám školu, nestíham pozerať.
@turbolienka123 to je pravda, ale záleží na tom, aký seriál to je. keď máš niečo s epizódnymi zápletkami, tak nevadí, keď pozeráš časti samostatne. tým pádom ti to zaberie menej času ako film. na druhej strane, niektoré seriály, kde sa dej rieši počas celej série, je lepšie pozrieť si naraz. ale ja len hovorím, čo je lepšie pre mňa, sledovanie seriálov ma baví viac. každému, čo jemu vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
To čo ma viac zaujalo, koľko filmov ma vlastne nauzaj zaujímalo z tadiaľ že som si dokázal spomenúť na dej a neorientoval sa len podľa názvu postáv a pár flashbackov.Pri starých filmoch typu casablanca, vertigo, niekto to rád horúce, to je asi trochu opodstatnené, keďže som ich vydával ako dieťa ešte na STV alebo VHSkách, Aj keď tie známejšie sa mi maria že boli v rámci neďeľného popoludnia na markíze v jej začiatkoch. Ale koľko ich je aj nových. Faunov Labirint ten už fakt si pamätám len podľa pár obrazov a ani také pecky ako star wars, sa tam neudržali (za to indyho filmy si vybavujem v mnohých detailoch) a často sa mi tam udržali hlavne obrkokotiny.
Najviac ma ale ziritovalo keď som poklad s názvom "v mene otca" je tak nízko a prečo je napríklad Temný ritier tak vysoko. Ako oka Ledger bol ako Joker neprekonateľný a každé jeho zobrazenie od tej doby nebude nikdy schopné ho dohnať, ale inak nevidím dôvod aby bol tak vysoko... Alebo vidieť nezmysel ako Interstellar na 32... hmm Viac ma tam ale tešilo čo všetko som tam nenašiel ako našiel. Chvíľami som sa bál, že tam objavím gravitáciu, alebo nebodaj históriu násilia či komiksové blockbustery ako Deadpool, Iron man, Avengerov, alebo nedaj boh transdormerov. I keď Logan mi tam kole oči poriadne...
@ssnehulienka