@1 nie si jediný... aj keď tých 12+ hodín je len špičkovo a výnimočne, som totálny závislák. deň bez hudby neexistuje... ak by som mal dať nejaký rozsah, tak medzi 2 - 14 hodín s tým, že tie 2 sú len dávka hmotnej núdze keď sa inak nedá
@4 mp3 vytahujem z usi az po rannom prebudeni, aj to len preto aby som sa mohol ist umyt, a susedia si uz na moju hudbu zvykli, myslim tym ze uz nevolaju fizlov na mna ako niekedy davnejsie
ale nejak to neratam ze kolko hodin to je...proste si pustim hudbu a niekedy sa zbadam az po styroch hodinach ze to uz je tolko...a inak je hudba vsade so mnou v sluchatkach takze tak...tych sest hodin je len odhad, urcite nie maximum
ja si to nestopujem vstanem pustim hudbu a telerano bez zvuku. Idem dos koyl pocuvam hudbu, v skole pocuvam hudbu....aj ked sem tam musim vytiahnut sluchatko , idem zo skoly pocuvam hudbu...no pocuvam skoro furt hudbu akurat ked divam cosi v telke alebo potrebujem ticho alebo sa vybije baterka xD
furt, furt, furt... este dobre, ze prehravac vypinam (aspon niekedy) v skole a pri spani... inac... by bolo ticho len pri vymene AAA-cka alebo pri prihlasovani sa do compu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
lebo je rozdiel mať niečo pustené a niečo počúvať a to si mnoho ľudí neuvedomuje a potom to tak vyzerá... viva la radio expresssssssssssss....
ale doma ked mi to hra na plne pecky na 135W reprakoch tak to je nieco vacsinnou len doma pocuvam hudbu
a na praxi v kuchyni tam tam hra cely den "hudba"
inac ked mam zapnuty komp tak mi stale bezi hudba. vacsinou je zapnuty hlavne koli tomu
a ked idem von tak mam hned mp3 v usiach. uz zacinam byt hluchy
Cez víkend od rána do večera. Cez pracovný vždy, keď sa dá. Ale potom je to od obeda do večera Vlastne do noci