v dni, keď nemám školu čiže nie som v Košiciach, tak som tu skoro celý deň , ale len zapnem všetko, kde som registrovaná a odbehujem a na googli hľadaním liekov a oblečenia strávim denne aj dve hodiny , keď chodím domov večer o 8, tak vôbec sa mi na net nechce ísť a závisí to aj od počasia, keď nesvieti slnko, okamžite behám von, ale ak svieti, jasné, že sa chránim, tak radšej som dnu . Slnko je zlo ľudia!!!!!
teraz vela lebo som chora a som doma, ale v bezny den s pracou, ucenim, priatelom a normalnymi vybavovackami okolo 2-3hodiny denne. vacsinou vecer ked uz pridem po celom kolotoci na intrak a robim NIC
ak som v práci tak hodku- dve večer, ak nerátam, že istým spôsobom aj v práci som v kontakte s PC, ale vtedy to je len čisto pracovne a funguje ako kasa no, a keď mám voľno a som na byte/doma, tak mám NB zapatý aj celý deň, ale robím popri tom všetko možné
Ako kedy... podla toho aky mam program alebo povinnosti. Niekedy viac, niekedy menej ..a ked nemam program, ani povinnosti a ani naladu, tak tu obcas premrham takmer cely den..
tak ako kedy, neviem povedat kolko DENNE lebo su dni kedy na PC nejdem vobec a su dni kedy som tu aj 3 hodiny vkuse, ked pozerám nejaky film napr., alebo potrebujem nejake veci do školy vybavit..
Ale zahlasovala som za 1, to by bolo take spriemerované..
Ale odkedy som si vymazala FB tak je to PODSTATNE menej.
niekedy aj celý deň (veľa krát sa stáva) - ale to musím už niečo robiť kreatívne na tom, písať dlhšiu poviedku alebo čo inak keď nerobím nič, ani nemám žiaden film tak ho vypnem hneď po tom, čo som preskúmal každé fórum na birdzi, fotky, blogy a potom idem het
@hetfield lieky, bylinky, to je jedno , skúšam či nenájdem niečo, čo bude znieť zaujímavo a sľubne a ešte som to nevyskúšala aaaa preto, lebo ich potrebujem. Len lekári sú kokoti, keď už tak sa mám vyjadriť
@hetfield no hej, nehádžem všetkých do jedného vreca v skutočnosti jedna osoba mi pomohla tak , že mi vyrezala nádor ale tak ten bolo vidieť a je to bežné, tak čo ja viem
no nejde o to, že si nezoženiem, ide skôr o to, že neviem, čo potrebujem, keďže tí, čo ma akože vyšetrili ma ešte viac dodžubali
este donedavna som cez pracovne dni tak 3-4, a cez vikendy 6-7, ale rozhodla som sa to pred par dnami zmenit, a odvtedy v pracovny den 0-1 a cez vikend 1-2
nechápem prečo je tam maximálne 9. ja som pri PC štandardne tak 15 hodín (prakticky celý bdelý čas okrem sprchovania + chodenia so psom) denne, ale občas aj niekam idem, takže v priemere možno tak 12 hodin denne. na PC mám prácu, zábavu, vzdelávanie, komunikáciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
keď som doma mám skoro stále zapnutý počítač, minimálne kvôli hudbe. takže to celé závisí od toho akú časť dňa strávim doma.
Ale zahlasovala som za 1, to by bolo take spriemerované..
Ale odkedy som si vymazala FB tak je to PODSTATNE menej.
niekedy aj celý deň (veľa krát sa stáva) - ale to musím už niečo robiť kreatívne na tom, písať dlhšiu poviedku alebo čo inak keď nerobím nič, ani nemám žiaden film tak ho vypnem hneď po tom, čo som preskúmal každé fórum na birdzi, fotky, blogy a potom idem het
no nejde o to, že si nezoženiem, ide skôr o to, že neviem, čo potrebujem, keďže tí, čo ma akože vyšetrili ma ešte viac dodžubali