záleží od toho ako máš robenú zmluvu, oficiálne je to do mesiaca polovica pracovnej doby "dospelého" (teda že keď niekto robí 8 hodín denne, tak ty môžeš len 4, resp. 2 týždne do mesiaca po 8hod).
ale pokiaľ máš zmluvu o vykonaní práce (nie som ekonóm, ani ma tieto veci netrápia a neviem jak sa to oficiálne volá, takže možno kecám) na určitý čas (350 hodín to je myslím), tak proste tých 350 hod si môžeš ľubovoľne (teda podľa zamestnávateľa) rozložiť (teda na 1 rok)
podľa toho akú máš zmluvu, resp ako sa na čierno dohodneš
350 hodín je fajn.. ale je to na celý rok, čiže treba opatrne rátať.. nie je problém to odpracovať aj za 2 mesiace.. resp to vychádza tak necelých 30 hodín na mesiac..
obvykle je tých 40 hodín..
resp.. to sa treba spýtať vo firme kde budeš pracovať.. ako, koľko, na ako dlho..
Proste ak máš Dohodu o vykonaní práce študenta, tak môžeš robiť 4 denne. Ak máš obyčajnú Dohodu o vykonaní práce, tak môžeš ročne odrobiť 350 hodín, je už na tebe ako si to rozložíš.
@ccc92 zalezi od toho aj ci si studentka alebo si uz na urade prace...urad prace ta obmedzuje este viac pretoze tam nemozes prekrocit urcitu hranicu inak ta vyradia a musis si platit odvody sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Rozsah práce v hodinách spolu: 350 hod.
ale pokiaľ máš zmluvu o vykonaní práce (nie som ekonóm, ani ma tieto veci netrápia a neviem jak sa to oficiálne volá, takže možno kecám) na určitý čas (350 hodín to je myslím), tak proste tých 350 hod si môžeš ľubovoľne (teda podľa zamestnávateľa) rozložiť (teda na 1 rok)
350 hodín je fajn.. ale je to na celý rok, čiže treba opatrne rátať.. nie je problém to odpracovať aj za 2 mesiace.. resp to vychádza tak necelých 30 hodín na mesiac..
obvykle je tých 40 hodín..
resp.. to sa treba spýtať vo firme kde budeš pracovať.. ako, koľko, na ako dlho..