Ja neviem, je to také.. proste ako kedy.. Keď prší alebo je úplne zle počasie tak som dlho.. ale zase ked je pekný víkend tak som na internete není vôbec..
posledne takmer vôbec. furt si čítam alebo niekam chodím, dokonca teraz mi asi po týždni nabehol internet, tak tu len tak blúdim. akurát, čo si v práci pozerám maily a sem tam TS, keď sa už fakt nudím
cez prázdniny veľa.... cez školský rok v pracovnom týždni niekedy 10 minút, občas aj dve hodiny, soboty aj skoro celý deň, nedele, ak nie je test, tiež
ja hned ako roznesiem postu, bezim za pc, co je od takej 16,00 do 22,00 a normalne mam abstaky z toho, ked si za pc nesadnem, hrozne... no, co ti poviem
tak napríklad včera som vstala o 6tej (z donútenia) o pol7 som už visela na nete a išla som spať ráno o pol5 .. a bola som tu celý ten čas medzitým .. takže dosť dlho tu som ... najmä cez prázdniny .. cez školský rok tak do polnoci každý deň ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Von s kamarátmi nejdem a kebyže chcem ísť ku kamarátke tak cestou zmoknem ako potkan.
Tak dočerta čo mám robiť.
Cez školu je to tak že prídem zo školy a do večera som za pc..
..Aj keď, ja by som to tak nechcela, ale nedá sa..
btw hmm snazim sa to obmedzovat lebo nechcem byt poloslepa uz mi k tomu vela netreba