Dnes Adela som Sajfom rozpravali o kave a pytali sa. Host pan Sturec povedal, ze denne vypije az 12 kav. Boli tam zaujimave temy, prikladam link » www.funradio.sk/rannasou/archiv...
No trosku som to nedokoncila Niekedy nevypijem ani jednu kavu a niekedy dve, tri. Najviac som vypila, ked som sa ucila na skusku, celu noc som musela byt hore, za 24 hodin som vypila 6 kav.
Prave mam silnu kavovu chvilku a robim si taky vyskum kolko kav znesiem kym ma nedrbne za posledne 3 hodiny som si dala dve, dokopy 6 lyziciek kavy, uvidime do rana
tak boli dni, keď som mala 3 kávy + energeťák- podľa potreby. ale inak denne taká jedna raňajšia poriadna a potom také tie latté, capuccino či presso, čo ja už za také silné kávy ako si urobím ráno nerátam, lebo po nich nemám problém zaspať
toto v robote volám cross the coffee level. ked si kávu nedám tri dni a dám si jednu,tak ma nabudí,dám si druhú a som hyperaktívna,dám si tretiu a som neznesiteľná. raz som spravila experiment a po týzdni pitia zeleného čaju som si dala tri dabl espresá a skoro ma vystrelilo. furt som šťala a skoro som plakala. teraz presne viem kedy je čas na kiávu. vzdy tak o deviatej ráno. takže sa ejj snazím piť čo najmenej. rekord je, ked som raz bola najebaná v robote, vypila som asi sedem,ale neviem kolko mám rátať,lebo trištvrtinu z toho som vygrcala
kavu nepijem, ale este na strednej som cca 3 roky brigadovala v kaviarni a robievala som po skole do 22:00 tak tri krat do tyzdna a cez vikend aj 16tky som tahala, tak bola som nutena ale nikdy som ich nedala viac nez 6...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jednu rano, druhu o 9 vecer a tretiu o 6 rano a aj tak som o 8 zaspal do skoly -.-
ale inak zvyknem tak max. 1.. raz za čas 2 , ,viac nie
max 3 ale inak s davam 1 az 2..
energetaky dake 3-4 (all nighter)
asi si idem jednu aj spraviť