Raz ked som bola maloletá, moje sympatie a náklonnosť ku danému chalanovi trvali 4 roky. Pak sme sa začali menej stretávať. až to opadlo zo mňa. Ale ešte stale na to spomínam, no zakazujem si spomínať na pocity kt. som citila vtedy. Dobre viem, že ak si na ne teraz spomeniem, budem ufňukaná romantička a budem sa sťažovať "prečo?" "prečo?" "prečo?"
Po druhýkrát to bolo do jedného úžasného chalana, z jeho slov som cítila že to bol ten "pravý" no o niekolko dní neskôr sa priplachtil druhý o kt. som ja zjavne nejavila záujem. A ani som sa nenazdala som s ním vo vzťahu. : (
Presne, vlastnás skúsenosť a trvala dosť dlho na to že to bolo platonické. No veď tak to aj bolo, ona v pohode, ja z toho v piči, tak ale no nedaval som to najavo ale žralo ma to :/ a ešte aj také to tiché žiarlenie na niekoho iného keď je s tou "osobou" ktorú platonicky lubiš :/
podla mna je hlupost hovorit v nejakych cca 15ich rokoch ako je to zalubenie vecne. Co ked ten vztah vydrzi polroka? To bude clovek mysliet do nejakych 75ich rokov na tu osobu z 15ich?
2 krat...ale to som milovala celou dusou a sklamala som sa tak ze teraz si davam velky pozor...strasne som odvtedy ochladla...bolo by fajn spoznat nejake slnko medzi muzmi
@neith74 presne poznam je to hrozny pocit..ale zas vzdy ked ho vidim kdesi tak som rada ze ho vidim a ked okolo mna prejde a iba sa diva tak si vravim a ksakru musela som ho vidiet..ale uteba ako klobuk het co vydrzis..nechapem ako dokazes snou byt vpartii a kazdy den ju stretavat znova fakt..
@pershing363 nie mysliet ale bude si to pametat..iked v 75 neviem ci si budem hocico pamatat ved potom sa ti ozvem proste ide o princip ty si dal ze 3 tak by si mal vediet ako to je, a ovek podla mna vobec nejde ked to bola laska tak si to pamatat budes naviac ked bola prva ozajstna
horšie keď sa nedá zabudnúť - asi už pol roka blúdim bez toho, aby sa mi nejaká páčila.... je to fajn pocit na každého jebať a ísť len tak ďalej, ale raz za čas to chce aj ciel... musím na tom nejak popracovať...
@neith74 tak vonku sme spolu zrovna potom nechodili ale jj zazila som asi vsetko doteras spomenute a zazivam : // ale to je jedno..vela stastia nech sa stoho dostanes : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
no a potom ked bolo potom som si povedala, že to nebolo predsa naozaj.
mm a ked natrafis na fotky v kompe, na nieco co ste mali obaja radi ,alebo vidis ze on to uz ma za sebou a ty sa stale trapis..sialenstvo
Po druhýkrát to bolo do jedného úžasného chalana, z jeho slov som cítila že to bol ten "pravý" no o niekolko dní neskôr sa priplachtil druhý o kt. som ja zjavne nejavila záujem. A ani som sa nenazdala som s ním vo vzťahu. : (
to je podla mna zcestne tvrdenie...
@pershing363 nie mysliet ale bude si to pametat..iked v 75 neviem ci si budem hocico pamatat ved potom sa ti ozvem proste ide o princip ty si dal ze 3 tak by si mal vediet ako to je, a ovek podla mna vobec nejde ked to bola laska tak si to pamatat budes naviac ked bola prva ozajstna
Ty si zazila nieco podobne tiez? (Asi aj ked si napisala ze presne poznam