@freedomko boze ty si kokot jak dvere a ty si admin? Admin by mal mazat prijebane diskusie a ty jednu zalozis A hlavne by mal ist prikladom @tomas by mal prehodnotit tvoju poziciu a tvoji rodicia tvoju exsistenciu...niekto ostane decko cely zivot
@tomas mohli by uzivatelia birdzu vedeit za akych podmienok vyberas (vyberate) adminov? Lebo to co predvadza freedomko (vid forum o stretku) myslim, ze je v rozpore s tym ako by sa mal admin chovat. Ked si spokojny tak si, ale bohuzial je to i tvoja vizitka.
hej raz v slovaku ked sme sli aj s derainou a druhy krat som a videl aj tenpatica jeho vlastne vtedy prvy krat a zatial aj posledny
a na hajzlove odporucanie odporucam odporucit prehodnotenie mojej pozicie
@hajzelodkosti vies a keby sa tu vsetci admini aj zapajali do diskusii a podobne tiez by si ich nemal vsetkych rad nezakladas fora nezakladas ankety takze ti nemaju co jedine tvoje prispevky... keby si sledoval inych adminov zistil by si ze nie su vsetci taky dobry ako si ty myslis hej je riesenim tu byt raz za tyzden precitat si a odpisat na tsky a seci ma maju radi ale ak sa zacne niekto zapajat do diskusii svojim nazorom tak v tom momente sa najde niekolko ludi kto snim nesuhlasi a suhlasi ale ak sa nezapoji vsetkym je jedno
Ono je rozdiel medzi tým čo píšeš a tým čo robíš ...
To, že ak sa aj admin zapája často do diskusií, tak s ním niekto nesúhlasí je prakticky zákonité ...
Ale čo to má spoločné s nejakou provokáciou a zakladaním zbytočných fór? ... Admin by mal byť človek, ktorý má súdnosť a nebude preto spamovať tému svojimi provokáciami, obviňujúc ostatných ľudí z urážania jeho nevinnej osoby ...
@freedomko tvoje IQ je v pici daj sa nechat znova narodit...ja nezakladam diskusie? ano dlhsie som nic nezalozil lebo nemam co, ked nemam normalnu temu nebudem to tu zahlcovat picovinami ako ty s touto retardovanou temou. Ja poznam (mozno uz byvalych adminov) adminov a vec ze nie si prvy na ktoreho picujem. Vies admin je zodpovednost a hadam okrem warezov na ziadnych solidnych strankach nie su adminmi deti (to zistis ked podrasties) ak narazas nato, ze ja som tu raz za tyzden mylis sa a nema ma kazdy rad a nepotrebujem to, ale keby som bol admin (co nemam ani v plane) chovam sa tak aby som sa nechoval ako kokot (freedomko) a isiel prikladom a usmernoval co ty nerobis. Mozno je chyba ze @tomas robi z adminov i obycajnych uzivatelov. Ja by som vam dal poriadnu zodpovednost lebo bez nej sa iba "hrate". Pozri sa co si pisal vo fore o stretku, take picoviny malokto moze vypustit z huby. Radsej dospej kamarat. Ked si spominas mal si diskusiu o stretku k parkuru a myslim, ze tam ti nikto nepicoval na tvoje pojebane stretko. Koncim uz nereagujem z hlavy ti tvoj drbnuty charakter nevytlciem a ani nechcem.
Mne sa tak zda ze na birdzi nieco naozaj robi tak 5 ludi. Vratane Tomasa. Ostatni "admini" sa len machruju titulom admin. A teraz ma ukamenujte. Suhlasim na 100% s @Hajzlomodkosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hej raz v slovaku ked sme sli aj s derainou a druhy krat som a videl aj tenpatica jeho vlastne vtedy prvy krat a zatial aj posledny
a na hajzlove odporucanie odporucam odporucit prehodnotenie mojej pozicie
@hajzelodkosti vies a keby sa tu vsetci admini aj zapajali do diskusii a podobne tiez by si ich nemal vsetkych rad nezakladas fora nezakladas ankety takze ti nemaju co jedine tvoje prispevky... keby si sledoval inych adminov zistil by si ze nie su vsetci taky dobry ako si ty myslis hej je riesenim tu byt raz za tyzden precitat si a odpisat na tsky a seci ma maju radi ale ak sa zacne niekto zapajat do diskusii svojim nazorom tak v tom momente sa najde niekolko ludi kto snim nesuhlasi a suhlasi ale ak sa nezapoji vsetkym je jedno
Ono je rozdiel medzi tým čo píšeš a tým čo robíš ...
To, že ak sa aj admin zapája často do diskusií, tak s ním niekto nesúhlasí je prakticky zákonité ...
Ale čo to má spoločné s nejakou provokáciou a zakladaním zbytočných fór? ... Admin by mal byť človek, ktorý má súdnosť a nebude preto spamovať tému svojimi provokáciami, obviňujúc ostatných ľudí z urážania jeho nevinnej osoby ...
V tomto súhlasím s hajzlomodkosti ...
na druhej strane s tebou @5 i suhlasim..
ale vsetko je to o ludoch a ich charakteroch a mno.. nie vsetci sme dokonali ;oP (ved ani ja )
a vy ostany co ste ho nevideli - HANBITE SA!!
ok nejsom zla.. priznavam ze to bolo tak cca ... viac ako 50 x
a aj tak som nepochoppil o čo išlo