snažíte sa to nejak sledovať a dodržiavať denné ciele? ja som zistila, že som hrozne moc zlenivela, odkedy mám sedavé zamestnanie a dostala som sa z 15k na 4k takže to plánujem napraviť
sleduju to za mňa hodinky... a veru, dnes biedne malo... len 1 430 mam nastaveny denny limit na 10 000 a za normalnych okolnosti to dam a casto aj viac... ale teraz...
teraz neviem ale v robote keď som robila tak to bolo cca 15-18k a keď idem na túru tak to je tiež veľa, najviac som mala 61k za jeden deň. ale teraz tým že nemala prácu tak priemer je znížený riadne lebo na turistiku nechodim každý deň
Ale už asi málo, menej ako som kedysi chodil cez štúdium. Chcel by som dávať viac krokov, čiastočne si to kompenzujem bicyklovaním, ktorý sa mi zapáčil, a mám ho ako ďalší spomedzi koníčkov.
Nad 20 tisic je moj ciel, sem tam ho nedam ale zase vacsinu dni mam okolo 25 tisic aspon, ale viem ze to je vela a neni to bezne
inak "oficialny" ciel na hodinkach mam 10 tisic a uz ho mam veeela mesiacov neporuseny bez toho aby som sa snazila, ja fakt uprimne neviem co robia ti ludia ktori ani 10 tisic nedaju to sa teraz nerobim dolezita, viem ze 20 tisic je vela a o to sa treba fakt vedome snazit.. ale 10k sa proste samo nazbiera ked clovek len do obchodu ide alebo co trocha sa prejst, to by musela ta osoba cely den nevyjst z domu na vzduch alebo neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak "oficialny" ciel na hodinkach mam 10 tisic a uz ho mam veeela mesiacov neporuseny bez toho aby som sa snazila, ja fakt uprimne neviem co robia ti ludia ktori ani 10 tisic nedaju to sa teraz nerobim dolezita, viem ze 20 tisic je vela a o to sa treba fakt vedome snazit.. ale 10k sa proste samo nazbiera ked clovek len do obchodu ide alebo co trocha sa prejst, to by musela ta osoba cely den nevyjst z domu na vzduch alebo neviem
Priemer za uplynulých 30 dní: 6386
Priemer za uplynulých 7 dní: 6030
HO mi to dosť kazí :/