Mám namysli, úplne bez internetu. Ten prvý krok, rozhovor alebo podobne...
A tiež mám na mysli niekoho o koho ste teoreticky mali záujem, bol pre vás atraktívny, alebo niečim zaujímavý.
Rátajú sa aj tí, s ktorými už trebars nie ste v kontakte.
...Rátajú sa aj frajeri... nie len kamaráti...
no ako rátam, asi len 2, nevyhľadávam na nete kontakty, skôr v realite a net potom, ale to je asi zle nakoľko ma všetci prehovárajú na badoo, tam by sa možno čo-to našlo
coze? sak asi najviac ludi clovek spozna nazivo nie? a praca, skola, to ste kde nechali? ci len nechapem pointu nechce sa mi verit ze niekto nazivo nikoho nespoznal s kym by sa potom kamaratil.
tak urcite viac, ako 20 robim medzi ludmi, vo velkom kolektive, ktory sa dost casto obmiena, ucim a zijem celkom spolocenskym zivotom, takze sa vacsinou zoznamujem osobne a nemam prilis dovod zoznamovat sa cez net a je jedno, ci s rovnakym alebo opacnym pohlavim...
Ja som spoznala straaaaašne veľa ľudí naživo, ale nestali sme sa až takí kamaráti, aby sme sa po určitej akcii ešte stretli
Praveze by bolo pre mňa jednoduchšie spočítať koľko ľudí som spoznala cez net a aj sme sa normálne stretli. To by boli... 3 - dvaja chalani, s ktorými som mohla chodiť a @Marjy77
Aha, ja som hlasoval predtým, ako som prečítal doplňujúce info. To neviem potom. Ale aj tak všetko to bolo buď v škole, práci alebo cez spoločných známych. Nespomínam si, že by som nejakú ženu (ani muža asi) bol spoznal len tak, že som oslovil cudzieho človeka.
neviem, ale vzdy som mala viac chalanov kamaratov, ako dievcata.. co som mala zenske kamaratky, vacsinou sa z nich vykluli dost falosnice a prerusila som s nimi kontakt, ale co som mala chalanov kamaratov, aj ked sa uz teraz nestretavame, lebo proste zivot nam tie cesty casom rozdelil, tak urcite na seba spominame len v dobrom..
komplet všetci moji kamaráti sú ľudia, ktorých som spoznala v realite a mimo netu proste sa s ľudmi cez net neviem baviť a keď aj hej, tak mi potom prídu v realite nudní...
proste v škole, práci, kamaráti kamarátov atď.
aj frajera som si tak našla :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A tiež mám na mysli niekoho o koho ste teoreticky mali záujem, bol pre vás atraktívny, alebo niečim zaujímavý.
Rátajú sa aj tí, s ktorými už trebars nie ste v kontakte.
...Rátajú sa aj frajeri... nie len kamaráti...
Praveze by bolo pre mňa jednoduchšie spočítať koľko ľudí som spoznala cez net a aj sme sa normálne stretli. To by boli... 3 - dvaja chalani, s ktorými som mohla chodiť a @Marjy77
alebo cisto niekde, kde nie sme nuteni byt obidvaja, to hadam jedneho-dvoch
zaujimave, ze kamaratit sa kdekolvek s chlapmi je pre mna uplne prirodzene, napr. ani jednu jedinu zenu z VS nepovazujem za svoju kamaratku
proste v škole, práci, kamaráti kamarátov atď.
aj frajera som si tak našla :-S