Kolko ludi sa kvoli vam zastavilo?(Nechapete?V diskusii bude priklad)
Takze ..neviem ci sa tato diskusia chyti..podla mna nie,ale aspon tu taka na 100% nebola ... a aby som nezabudl ..ten PRIKLA 100 m pred vami vidite partu vasich kamaratov..jednemu zavolate a vsetci zastavia kym k nim pridite za tu minutku ..otazka zn
@Hmilos Mne sa teda táto téma nezdá ako blbosť. Lebo dosť trpké je uvedomenie si, že ich musíš dobehnúť, pretože oni ťa nepočkajú.
Ak je jeden, väčšinou počká, ale ak sú viacerí, je to v čare tvojej osobnosti, aby všetci na teba čakali. Ja si ale na presný max.počet asi nespomeniem, lebo už sa od istého času nejak nevyskytujem v partiách.
@nagucbix ..boze =/ .. po kom to dite je ..skratka kolko ludi na tebe cakalo ?(najvacsi pocet) ..uvidela si ich niekde v dialke a pockali ta ..co je na tom tazke
ja ti vysvetlím Takže napríklad partia nejakých 10 Ľudí ste sa mali stretnúť dakde. Ty ale meškáš a oni sa uz vybrala ďalej o 100 metrov. Zavoláš niektorému nech ťa počkajú. Otázka znie koľkí idú ďalej a koľkí ťa počkajú
vacsinou cela skupinka sa zastavi a pocka ^^ ...ale ked nas je viac (pocitam okolo 15 a viac...) tak sa najdu jedinci ktory idu dalej ale po par metroch sa zastavia aj oni ^^
tak to viem celkom presne... zatial najviac 14 ... co uz so mnou, ja asi nedokazem prist nikdy presne na cas.. potom musim dobehavat a oni ma musia cakat... nastastie to uz beru s humorom
podla toho aki kamarati vacsinou vsetci, ale tak uz sa mi stalo,ze ked som sla este s 3,tak par kamaratov islo pred nami a isto to bolo len nejakych tych 20-30m a bol im prednejsi alkohol ako my
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak je jeden, väčšinou počká, ale ak sú viacerí, je to v čare tvojej osobnosti, aby všetci na teba čakali. Ja si ale na presný max.počet asi nespomeniem, lebo už sa od istého času nejak nevyskytujem v partiách.
To predtým, čo bolo, bolo..
ja ti vysvetlím Takže napríklad partia nejakých 10 Ľudí ste sa mali stretnúť dakde. Ty ale meškáš a oni sa uz vybrala ďalej o 100 metrov. Zavoláš niektorému nech ťa počkajú. Otázka znie koľkí idú ďalej a koľkí ťa počkajú
v poslednej dobre to ale funguje tak, že niekto počká a niekto ide do baru obsadiť miesto..