Len jedna dlhoročná kamarátka, a zároveň ona je jediná, mimo rodiny, komu v deň narodenín "diaľkovo" blahoželám.
Do veľkej miery to je spôsobené tým, že prakticky nepoužívam žiadnu formu sociálnych sietí, kde by ľudia mali možnosť sa o tejto udalosti informovať.
Veľa, hlavne cez FB. Preto som si zvykol na FB pár dní pred narodkami zmeniť dátum narodenia a po narodkách som ho dával späť aby som sa vyhol spamu, pretože sa mi to nechcelo čítať Neviem či sa to stále dá zmeniť ale na FB už ani skoro nechodím, tak to neriešim.
Práveže čím som starší, tak menej ako niekedy. Možno si spomenú viacerí v 30-ke, že aj ju už vôbec oslavujem. Ale momentálne neviem, či sú zábudlivejší alebo ich nezaujímam už niektorých alebo nemajú čas a sú zaneprázdnení po uši, no tí verní nezabudnú a myslia na mňa. Ale už si z toho ani nič nerobím kto si na mňa vôbec spomenie, tým čo si spomenú samozrejme poďakujem a vážim si ich.
Ach neprečítala som si komentár, že okrem rodiny. Keď nerátam rodinu tak nikto okrem priateľa, ale toho už vlastne tiež rátam za rodinu
Takže nikto, lebo na fasbuku to nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A akoukoľvek formou.
Do veľkej miery to je spôsobené tým, že prakticky nepoužívam žiadnu formu sociálnych sietí, kde by ľudia mali možnosť sa o tejto udalosti informovať.
Takže nikto, lebo na fasbuku to nemám