Velaa treningy pravidelne dost ludi a v obdobi par rokov sa ich tam premlelo veru dost. Potom nejaky ten tabor no a nakoniec nejake tie chaty kde sa hrala napriklad "flasa" s ulohou nahy nieco prebehnut ci spravit striptiz nad stovku to bude takmer urcite kedze len na takej chate byva 20 ludi +
@melancholik vsadim sa ze pri narodeni ta videlo viac ludi ako 5.. teda ak pocitas byvalu a rodicov to su traja a potom pri porode by boli len dvaja? no to sa mi nezda!!
rátam to tak, od doby kedy je to také že by sa človek hanbil za nahotu, lebo novorodenec ani batoľa ... no nepríde mi to také že nahota ako nahota
budem rátať od 15tich
kedže od takého veku som nebola na rtg ani v špitáli tak lekár žiadny, ani rodičia, vlastne okrem sestry nikto z rodiny
rátajúc so sestrou dokopy 4ia ľudia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja som sa dokonca aj narodila oblečená.
Mam par nahych fotiek z detstva
necigáň a mamina s oteckom, keď si ešte cupitala po pieskovisku sa neráta?
takze myslim ze kompletne nahu ma nevidel nikto okrdm teda rodicov v detstve
a keď som bola malá tak určite strašne veľa ľudí ale o tom neviem tak nerátam.
budem rátať od 15tich
kedže od takého veku som nebola na rtg ani v špitáli tak lekár žiadny, ani rodičia, vlastne okrem sestry nikto z rodiny
rátajúc so sestrou dokopy 4ia ľudia.