rozlisujem kamarati a kamarati. su dve skupiny ludi u mna, taki s ktorymi sa fajn porozpravam ale to je tak vsetko a potom taki s ktorymi aj dokazem ist von. a ja s malokym dokazem ist von
ja neviem
proste
mám rôzne druhy kamarátov, mám ich rada iným spôsobom proste
ale takého že mega ultra super kamoša/kamošku, ktorej všetko poviete a tak, tak také nemám a ani som nemala
občas mi to chýba
mam vela kamaratov(ozajstnych) ..a potom mam naj kamaratov ktorych beriem ako surodencov..a tych je 5 niekedy mam dokonca pocit ze mam s nimi bližši vstah ako s bratom O.o
tak je rozdiel mať človeka, ktorého poznáte roky, bavíte sa s ním denne, všetko si hovoríte, chodíte spolu von, podnikáte rôzne akcie, spolu sa smejete aj plačete... a poznať niekoho, s kým sem-tam nezávezne pokecáte a skočíte spolu keď tak po škole na zmrzku,...
každý chápe pojem "kamarát" ináč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja len poznám veľa dobrých ľudí
proste
mám rôzne druhy kamarátov, mám ich rada iným spôsobom proste
ale takého že mega ultra super kamoša/kamošku, ktorej všetko poviete a tak, tak také nemám a ani som nemala
občas mi to chýba
každý chápe pojem "kamarát" ináč